VacaturebankAccountancy breidt dienstenpakket uit

VacaturebankAccountancy breidt dienstenpakket uit van Vacaturebankaccountancy.nl

Door: Vacaturebankaccountancy.nl  18-10-2006
Trefwoorden: Administratie, Vacatures, Belasting

Vacaturesite VacaturebankAccountancy.nl is een consensus aangegaan met de gewaardeerde carrièresite www.job.nl. Door deze overeenkomst is het voor VacaturebankAccountancy mogelijk om de exposure van uw vacatures nog meer te verbreden, tegen scherpe tarieven. 

Naast de 90 dagen online op VacaturebankAccountancy.nl wordt uw vacature voor 50 euro extra 4 weken lang geplaatst op de startpagina van www.job.nl. De website van VacaturebankAccountancy.nl wordt extra onder de aandacht gebracht door onder andere advertenties in ‘Accountancynieuws’ en door het gebruik van Google Adwords. Door gericht de doelgroep aan te spreken, zowel de werkgevers als de werkzoekenden in deze specifieke branche, worden uw vacatures optimaal onder de aandacht gebracht.

VacaturebankAccountancy.nl is uitsluitend gericht op de branches accountancy, belastingadvies, fiscalisten, administratiekantoren en salariskantoren.
Job.nl biedt een helder overzicht van informatie bronnen op het gebied van werk gecategoriseerd in diverse branches.
 
 

Meer informatie over VacaturebankAccountancy.nl en het plaatsen van vacatures kunt u vinden op  http://www.vacaturebankaccountancy.nl of stuur een e-mail naar info@vacaturebankaccountancy.nl


Trefwoorden: Accountancy, Accountant, Administratie, Belasting, Belastingadviseur, Fiscalist, Hrm, Online, Plaatsing, Salarisadministrateur, Selectie, Vacature, Vacatureplaatsing, Vacatures, Vacaturesite, Werken, Werving,

Contact Vacaturebankaccountancy.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share