Visser en Bunschoten BV Bouwbedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Energieweg 19 , 1271 EC Huizen, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail - Geen ingevoerd

Over Visser en Bunschoten BV Bouwbedrijf

Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV is sinds 1965 actief als Allround bouwbedrijf in het Gooi en omstreken.en verricht alle werkzaamheden op het gebied van utiliteitsbouw, nieuwbouw, verbouw en renovatie.
Goede service & kwaliteit staan bij ons centraal!

Bouwbedrijf Visser & Bunschoten BV is van mening dat kwaliteit en goed overleg met de opdrachtgever, zowel voor als tijdens het bouwproject een belangrijk aspect is om samen tot een goed eindresultaat te komen. De ervaren en gemotiveerde medewerkers worden door het volgen van opleidingen volledig op de hoogte gehouden met de laatste stand van zaken m.b.t. de technische ontwikkelingen voor "Bouwend Nederland" en de wettelijke eisen waaraan de verschillende bouwwerken volgens het bouwbesluit moeten voldoen.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Huizen Noord-Holland

Is Visser en Bunschoten BV Bouwbedrijf in Energieweg 19, Huizen Noord-Holland 1271 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820294]