Vlot Bouwbedrijf BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middelgronden 72 , 1274 BP Huizen, Noord-Holland

E-mail

Over Vlot Bouwbedrijf BV

Wij bieden u perfectie en snelheid.

Bouwbedrijf Vlot is een niet al te groot en gerenommeerd bedrijf en kenmerkt zich vooral door de nauwe samenwerking met de klant en de perfectie en snelheid waarmee het werk wordt uitgevoerd.
Het bedrijf is in 1984 opgericht door Boudewijn Vlot. In 2000 is het bedrijf overgenomen door zijn zoon Elbert Vlot. Naast zijn functie als directeur, calculator en werkvoorbereider werkt Elbert dagelijks mee in de bouw. Dit heeft als voordeel dat er continu zicht is op het geleverde werk en dat de communicatie via een zeer korte lijn verloopt tussen opdrachtgever, aannemer en bouwplaatspersoneel .
Daarnaast is Bouwbedrijf Vlot erkend als leerbedrijf voor een aantal opleidingen. Naast de timmerlieden die in dienst zijn, werkt Bouwbedrijf Vlot met diverse onderaannemers zoals metselaars, stukadoors, schilders, installateurs enz. Deze onderaannemers zijn zorgvuldig geselecteerd op hun werk en prijs.

Wat kunt u verwachten van Bouwbedrijf Vlot bv?
Wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft, neemt u contact op met Bouwbedrijf Vlot. Er zal dan een afspraak met u worden gemaakt. Uw bouw- of verbouwplannen worden met u door genomen. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte die ten allen tijde nader toe gelicht kan worden. Indien u akkoord gaat met de offerte, wordt er een contract opgemaakt zodat u precies weet waar u aan toe bent. U krijgt tevens de mogelijkheid om een VerBOUWgarantie af te sluiten. Ook is het mogelijk om uw bouwtekeningen en de aanvraag van de bouwvergunning door Bouwbedrijf Vlot te laten verzorgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Construction Manager

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vlot Bouwbedrijf BV in Middelgronden 72, Huizen Noord-Holland 1274 BP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1274 BP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820664]