Online wijnwinkel biedt unieke bezorgservice in ’t Gooi

Online wijnwinkel biedt unieke bezorgservice in ’t Gooi van Wijnpakketten Kopen

Door: Wijnpakketten Kopen  09-06-2009
Trefwoorden: Wijn Bestellen, Persoonlijk Kaartje, Wijn Argentinië,

Wijn bestellen via internet in opkomst

Wijn bestellen via internet is in opmars. Het Huizense Wijnpakketten-kopen.nl bezorgt bijzondere wijngeschenken door het gehele land. Voor het Gooi en omgeving is er een speciale service: Gooiers kunnen ervoor kiezen hun bestelling nog dezelfde avond thuis te laten bezorgen.

Via de webwinkel wijnpakketten-kopen.nl is het mogelijk om wijnpakketten uit zeven verschillende landen te bestellen. Het assortiment bevat een selectie speciale, betaalbare wijnen uit Argentinië, Australië, Chili, Frankrijk, Italië, Spanje en Zuid-Afrika. Het bedrijf, dat ook wijnproeverijen verzorgt zodat klanten kunnen proeven wat ze bestellen, verkoopt wijnen door het hele land. Een erkend vinoloog stelt regelmatig een nieuw assortiment van kwaliteitswijnen samen.

Persoonlijk kaartje
Elk geschenk bestaat uit twee flessen in een mooi houten kistje. Met steeds meer geefmomenten in het jaar een uitkomst om collega’s, familie of kennissen eens te verrassen. Helemaal handig is de mogelijkheid om online een persoonlijke boodschap aan het geschenk toe te voegen.
“Uiteraard is het ook mogelijk om al onze wijnen per doos te bestellen”, aldus Roy Jongerden van Wijnpakketten Kopen.

Zakelijke markt
Wijnpakketten-kopen.nl richt zich ook op de zakelijke markt. Jongerden: “Verschillende bedrijven maken al gebruik van onze diensten. Een makelaar uit de omgeving geeft standaard bij een succesvolle transactie een mooi kistje wijn cadeau, de plaatselijke autodealer doet hetzelfde bij de verkoop van een nieuwe auto.”

Bezorgservice in ’t Gooi
Wie van maandag tot en met vrijdag voor 12.00 uur via de website bestelt, heeft de levering de volgende werkdag in huis. “Omdat we midden in het ’t Gooi zitten, hebben mensen uit de regio de mogelijkheid de bestelling dezelfde avond al thuis te laten bezorgen”, vertelt Jongerden. “We bezorgen de wijn dan tussen 19.00 en 22.00 uur.”

Veiligheid
Op de vraag of het veilig is om via internet wijn te bestellen, is Roy Jongerden duidelijk. “Absoluut. De klant betaalt via internet door het bedrag over te boeken of via de erkende betaalwijze iDEAL waarbij vrijwel alle banken zijn aangesloten. Dankzij de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van Wijnpakketten Kopen weet je zeker dat je besteld bij een betrouwbare winkel.”

Trefwoorden: Persoonlijk Kaartje, Wijn Argentinië, Wijn Australië, Wijn Bestellen, Wijn Zuid-afrika,