Wil Bunschoten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karel Doormanlaan 55 , 1271 CB Huizen, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Wil Bunschoten

Al meer dan 20 jaar vakervaring, neemt Wil mee in haar beroep als Totale lichaamsverzorging. Zij is voortdurend bezig geweest om met het verkennen en toepassen in haar behandelingen het beste eruit te halen en toe te passen! Met prachtige resultaten! Kwaliteit, service en hygiëne staan hoog in het vaandel! Wil is toegewijd om mensen vakkundig goed te helpen met een passend advies.

Wil startte haar praktijk in het voorjaar van 1991 na de opleiding: "Totale lichaamsverzorging van Top tot Teen'' bij de Gooische Academie in Hilversum goed afgerond te hebben, maar met diploma's alleen ben je er nog niet. Wil bleef zich ontwikkelen door middel van workshops te volgen en te geven en certificaten te halen. De opleiding voetreflexologie heeft ze in een klooster gevolgd in Amersfoort en doet dat vanaf 1995. Wie last heeft van slapeloosheid die heeft baat bij een voetreflex behandeling. Neem contact op voor meer informatie.

Wil's medisch pedicure is ook zeer geschikt voor diabetici en reumatische patiënten.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

17-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Wils-Medisch-Pedicure-en-Schoonheidssalon-Bon-Visage-688974264562315/

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Wil Bunschoten in Karel Doormanlaan 55, Huizen Noord-Holland 1271 CB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetmassage diensten in Huizen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Huizen Voetmassage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Huizen Noord-Holland, 1271 CB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816761]