Albatros Banden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokweg 16 , 1976 CA IJmuiden, Noord-Holland

E-mail

Over Albatros Banden

Wij zijn een Vaco erkende bandenspecialist en een familiebedrijf waar service en kwaliteit al ruim 40 jaar belangrijk zijn. Onze voorraad autobanden is de grootste van Noord-Holland.
Ook leveren wij stalen en aluminium sportvelgen van vele merken. Onze bandenspecialisten monteren en balanceren autobanden met de modernste apparatuur. Onze uitlijnspecialisten verrichten hun werkzaamheden o.a voor veel autodealers en autoschadebedrijven.

Banden monteren wij voor u zonder afspraak,klaar terwijl u wacht.Voor het wisselen van uw zomerbanden werken wij uitsluitend op afspraak,dit om te lange wachttijden te voorkomen

Accu problemen? Wij hebben bijna alle type's op voorraad ,montage zonder afspraak ,klaar terwijl u wacht

Uitlaten, Remmen ,Trekhaken en Schokdempers monteren wij ook terwijl u wacht met een lekker kopje koffie erbij, maar voor deze werkzaamheden werken wij het liefst op afspraak,om te lange wachttijden te voorkomen. U kunt uw montage afspraak ook combineren met een bezoek aan het Havenmuseum of bij mooi weer met een van onze leenfietsen de Omgeving verkennen.Of ga een lekker kopje koffie drinken op een terras met een prachtig uitzicht op de pieren van IJmuiden.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Albatros Banden in Dokweg 16, IJmuiden Noord-Holland 1976 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in IJmuiden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJmuiden Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJmuiden Noord-Holland, 1976 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3777219]