Back Metaalconservering De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Loggerstraat 21 , 1976 CX IJmuiden, Noord-Holland

E-mail

Over Back Metaalconservering De

De Back Metaalconservering is een ISO en VCA gecertificeerd straal- & coatingbedrijf met drie vestigingen waarvan één gevestigd in Velsen-Noord nabij Tata Steel , één gevestigd in het havengebied van IJmuiden en een mobiele afdeling welke de werkzaamheden op locatie uitvoert. Met meer dan 55 jaar ervaring zijn wij gespecialiseerd in het stralen,coaten en schilderen van diverse materialen zoals constructies, schoorstenen, tanken, apparaten, vloeren, bruggen etc.

De locatie in IJmuiden, gelegen in het havengebied is door de ligging zeer geschikt voor visserij- ,scheepvaart en offshore gebonden objecten maar ook constructies en apparaten voor de industrie worden hier gestraald en voorzien van diverse coatingsystemen. Met een handstraalcabine van 1500m3, een capaciteit van 2 stralers en 10 ton hijsvermogen kunnen we ook hier grote obejecten aan. Met 5 vakbekwame werknemers worden uw opdrachten behandeld met elk gewenst coatingsysteem.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Back Metaalconservering De in Loggerstraat 21, IJmuiden Noord-Holland 1976 CX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in IJmuiden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJmuiden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJmuiden Noord-Holland, 1976 CX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5227837]