Fysiotherapie Wit Maatschap De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Scheldestraat 87 , 1972 TL IJmuiden, Noord-Holland

E-mail

Over Fysiotherapie Wit Maatschap De

Fysiotherapie de Wit is van een eenmanszaak in 1954 uitgegroeid tot een maatschap met vier fysiotherapeuten. Wij behandelen algemene fysieke aandoeningen als rug-, knie- en enkelklachten, maar zijn ook gekwalificeerd om specialistische behandelmethodes als McKenzie en Dry Needling toe te passen. Naast professionaliteit vinden we het belangrijk om laagdrempelig te zijn door een gemoedelijke sfeer te creëren. We hebben een kinderhoekje voor als het eens niet lukt om oppas te regelen. Uiteraard zijn we goed toegankelijk voor cliënten met een rollator of in een rolstoel.

Onze openingstijden zijn op alle werkdagen van 7.00 tot 18.00 uur en op dinsdag en donderdag zelfs tot 20.00 uur.
Wanneer het nodig is komen wij ook bij u thuis voor de behandeling of halen en brengen wij u naar de praktijk en naar huis.

Team
Ons team bestaat uit twee heren en twee dames, ieder met zijn of haar specialisaties. Indien een cliënt bij voorkeur door een mannelijke of vrouwelijke fysiotherapeut behandeld wil worden, proberen wij daarmee rekening te houden. Dit is wel afhankelijk van de benodigde behandelmethode en de gewenste dag van de behandeling.
De fysiotherapeuten en hun cv kunt u terug vinden op onze website www.fysiotherapiedewit.nl

In de praktijk is naast fysiotherapie ook de mogelijkheid om de diëtiste te consulteren even als de ergotherapeute en acupunturist. Verder werken wij samen met collega therapeuten met andere specialisaties.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Fysiotherapie Wit Maatschap De in Scheldestraat 87, IJmuiden Noord-Holland 1972 TL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in IJmuiden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJmuiden Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJmuiden Noord-Holland, 1972 TL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824787]