Solar buizenzonnepanelen DHW

Solar buizenzonnepanelen DHW van Hvac Nederland

Door: Hvac Nederland  04-07-2011
Trefwoorden: Duurzaam Ondernemen, Warmtepompen

Vang de vrije en eeuwige energie van de zon


HVAC introduceert, als aanvulling op haar leveringsprogramma energiezuinige producten, het SOLAR DHW buizenzonnepaneel voor warmwaterbereiding en centrale verwarming.

Het voordeel van een buizenzonnepaneel is dat deze zowel op de gevel als op een plat- of op een schuindak gemonteerd kan worden en functioneert het gehele jaar, ook in tijden van lage temperaturen en bewolking.


Gebruik van de nieuwste principes ten aanzien van de zonne-energie exploitatie (Heat Pipe-technologie) zorgen voor een maximale opbrengst. De Solar DHW panelen hebben een groot absorptievermogen en zijn  onafhankelijk van de hoek van de zonnestraling (schuindakmontage, platdakmontage of gevelmontage).


Gebrek aan warmwater in verband met van een lage zonnestraling is niet aan de orde.

De zonneboiler wordt aangesloten op de conventionele verwarmingsbron zoals warmtepompen, CV, olie, gas, enz. De Solar buizenzonnepanelen DHW onderscheiden zich door: snelle en eenvoudige installatie, eenvoudig aan te sluiten op een sanitair warmwater warmtepomp, voorzien van een hoge kwaliteit vacuüm zonneboiler en maken gebruik van de vacuüm Heat Pipe-technologie.


Solar buizen zonnepanelen DHW worden compleet geleverd met boiler van geschikte grootte, One-way buizen zonnestation met een zonne-energie circulatiepomp, compleet met regeling Seltron SGC24, expansievat, antivriesvloeistof en een montage set voor vlakke, gevel of hellende oppervlakken.

Voor meer informatie: HVAC Nederland 0255-52 24 20 http://www.hvac.nl

Trefwoorden: Duurzaam Ondernemen, Warmtepompen

Ander nieuws en updates van Hvac Nederland

Energiezuinig industrieel luchtgordijn InduAir van Hvac Nederland thumbnail
02-05-2012

Energiezuinig industrieel luchtgordijn InduAir

Luchtgordijn InduAir nu 30% energiezuiniger