LauerLogic Software Management sluit samenwerkingsovereenkomst met LANDesk Software

LauerLogic Software Management sluit samenwerkingsovereenkomst met LANDesk Software van Lauerlogic BV

Door: Lauerlogic BV   16-02-2007
Trefwoorden: Ict Management, Software Asset Management, Landesk

Over LANDesk Software
LANDesk Software is leverancier van configuratie- en beveiligingsbeheeroplossingen voor desktops, servers en mobiele apparatuur. Het bedrijf helpt duizenden organisaties bij de eenvoudige inzet en het gebruik van end-to-end beheeroplossingen. LANDesk Software heeft zijn hoofdkantoor in Salt Lake City in Utah (Verenigde Staten) en heeft vestigingen in Noord-, Midden- en Zuid-Amerika, Europa en Azië. De Nederlandse vestiging is in Schiphol-Rijk. Voor meer informatie: www.landesk.com.

Over LauerLogic:
LauerLogic Software Management is een snel ontwikkelend consultancy bedrijf met een pragmatische instelling en de bereidheid verantwoording te dragen bij de uitvoering van haar adviezen. Het bedrijf heeft een reeks voor IT management modules ontwikkeld voor organisaties van allerlei formaat, Asset Management, incident & problem management, change management, configuratie management, inventory, en software distributie. LauerLogic is o.a. lid van de itSMF en Microsoft Solution Partner. Bezoek ons s.v.p voor meer informatie op: www.lauerlogic.com .

Toelichting of digitaal fotomateriaal:
LauerLogic Netherlands
Telefoon: +31 (0)20 8802282
E-mail: [email protected]


Copyright © 2007 LANDesk Software, Ltd. or its affiliated companies. All rights reserved. LANDesk is either a registered trademark or trademark of LANDesk Software, Ltd. or its affiliated companies in the United States and/or other countries.

Trefwoorden: Ict Management, Landesk, Order Management, Software Asset Management