ShopVanAlles.nl heeft een nieuw jasje!

ShopVanAlles.nl heeft een nieuw jasje! van Shopvanalles.nl

Door: Shopvanalles.nl  26-05-2009
Trefwoorden: Games, Gaming, Gadgetspullen

De wereld van webwinkels is weer een stukje breder gemaakt. ShopVanAlles.nl start vanaf 25 mei 2009 met de verkoop via meerdere specifieke webwinkels en begint daarmee met Gamingspullen.nl en Gadgetspullen.nl.

Zoals aan de domeinnamen te zien is richt Gamingspullen.nl zich op het gamers segment, terwijl Gadgetspullen.nl zich echt bezig houdt met gadgets en gifts.

Gaming is hot! En dat is op meerdere vlakken te zien. Games verkopen als warme broodjes en de accessoires zijn bijna niet meer om aan te slepen. Gamingspullen.nl speelt daarop in en biedt een groots assortiment games (750+) aan met daarbij veel bekende, maar ook onbekende accessoires (200+) die het gamen nog leuker kunnen maken.

Gadgets zijn niet meer enkel toys for boys of speeltjes voor de freaks. Iedereen houdt tegenwoordig van leuke, geinige of zelfs handige hebbedingetjes. Gadgetspullen.nl biedt meer dan 500 gadgets en gifts aan voor jongens, meisjes, mannen of vrouwen en ongeacht de leeftijd. Sommige gadgets heeft u eerder gezien, terwijl andere juist zeer vernieuwend voor u zijn.

Verzendkosten bedragen ten alle tijden €4,-. Gratis afhalen is ook mogelijk op één van onze afhaaladressen.

Neem snel eens een kijkje op de webwinkels en wie weet wat voor leuks u tegenkomt.

Trefwoorden: Gadgetspullen, Games, Gaming, Gamingspullen, Shopvanalles,