TheBodyManager

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zeewijkplein 33 , 1974 PA IJmuiden, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over TheBodyManager

cosmetische-, orthomoleculaire -, orthomanuele en energetische geneeskunde. Wij bekijken de mens en zijn vraag vanuit diverse invalshoeken om tot een totaal behandeling te komen. Echter niet altijd hoeft alles uit de kast gehaald te worden . Chronisch klachten worden anders behandeld dan een rimpel behandeling. Soms hangen zaken toch aan elkaar.
OP cosmetisch gebied kunt u terecht voor botox, fillers (hyaluronzuur),ook voor de draculafillers (prp).Niet voor draadjes daar de resultaten van deze behandeling nog dubieus zijn. Soms gaan de draadjes zwerven door het gelaat. Hiermee wachten wij nog even. Bij locaal te veel vet(lovehandles, buikje, dijen, kin, ed) zetten wij graag de lipolaser in meestal icm met cryo(koude)lipolyse. Bij ernstig overgewicht is natuurlijk eerst aanpassing van lifestyle en voeding van belang.
wij kunnen ook alle bloedbepalingen doen en bepalen of u vergiftigd wordt door zware metalen en wat daar de consequentie van is.
Wilt u uw huidveroudering vertragen met 10 jaar en wie wil dit niet dan bieden wij de CACI methode aan .Kuur behandeling met microstroom 10-12 keer eens in je leven en daarna een ouderhoudsprogramma. Eigenlijk een must vor alle botox en fillers. chronische klachten behandelen wij met ledlicht of gepolariseerd licht dmv de biotronlamp eventueel icm i-health meridiaan diagnostiek en therapie.Ook geschikt voor acute letsels van het bewegingsapparaat of postoperatief en bij littekens. letop voor de behandeling gaat altijd een consult vooraf zodat u weet wat wij kunnen en wij weten wat u wil. Verdere behandelingen :pedicure , massage, manicure, schoonheidsbehandelingen.

Kaart

Openingstijden

Ma, Wo
-
Di, Do
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Financiering

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is TheBodyManager in Zeewijkplein 33, IJmuiden Noord-Holland 1974 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Behandeling diensten in IJmuiden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJmuiden Behandeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJmuiden Noord-Holland, 1974 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228599]