Visser Transport BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vissershavenstraat 41 , 1976 DB IJmuiden, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Visser Transport BV

Visser Transport is opgericht in 1866 te Zoutkamp, toen eb en vloed nog naar Groningen liep. Middels een lijndienst naar Groningen was het bedrijf een feit. Het bedrijf is echter pas ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in 1918.

Na de eerste wereldoorlog werd steeds meer transport bedreven en ontwikkelde Visser zich als een professionele logistieke dienstverlener.

In 2001 werd een groot deel van de transportdiensten verkocht. Tegenwoordig resteren er nog 15 vrachtwagens, die voornamelijk ingezet worden voor het transport van de eigen handel. Hierbij is het transport van visresten haar grootste opdrachtgever. Ook vervoert Visser Transport, indien sprake is van aanvoer, dagelijks de verse vis van Lauwersoog naar de diverse visverwerkende plaatsen in Nederland.

In 2003 is van A.van der Meulen de lijndienst naar Schiermonnikoog en de bodedienst op Leeuwarden, Drachten en Groningen overgenomen. Inmiddels beschikt Visser Transport over twaalf vrachtwagens en drie bakwagens. Daarnaast heeft Visser Transport drie tankwagens, tien kippers en tien koeltrailers.

Het bedrijf wordt momenteel gerund door de vijfde generatie Visser. Dieter en Jörgen Visser hebben het bedrijf in 2005 gedeeltelijk overgenomen en werken nu hard aan een volledige overname. Vader Visser (Lutje Marten) adviseert de zoons nog regelmatig.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Seafood

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van IJmuiden Noord-Holland

Is Visser Transport BV in Vissershavenstraat 41, IJmuiden Noord-Holland 1976 DB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Catering diensten in IJmuiden Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten IJmuiden Catering per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in IJmuiden Noord-Holland, 1976 DB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816973]