Afscheid van je liefste dier

Door: Miramah House  23-10-2007

Afscheid van je liefste dier

Miramah House® books & things is een uitgeefhuis van inspirerende boeken over dieren en andere wonderen van het dagelijks leven.
Miramah House® maakt ook producten in de sfeer van de boeken. Het zijn kleine, mooie things die tot de verbeelding spreken en bedoeld zijn als inspirerende geschenken voor allerlei momenten in het mensenleven.

De eerste lijn boeken en producten behandelt het thema 'afscheid van je liefste dier'. Het verlies van een geliefd dier is diep ingrijpend. Het is een grote ervaring waar eigenlijk geen woorden voor zijn.
Miramah House heeft een aantal producten ontwikkeld die kunnen helpen om dit verlies te verzachten. Een boek, een afscheidsritueel met echte bijenwaskaarsjes en speciale herinneringskaarten.

1. Boek
Koen & Katie, afscheid van je liefste dier is een ontroerende vertelling over eerst de pijn en dan de vrede bij het verlies van een geliefd huisdier. Hoe het dier het diepste in ons kan raken. En hoe we hen uiteindelijk bedanken. Omdat ze er waren. Omdat ze er zijn.
Een prachtig bladerboek dat uitnodigt tot samen ervaren en herinneren.

Titel Koen & Katie , afscheid van je liefste dier
Tekst Josephine Veering
Foto’s Pieter Ouddeken
Illustraties Left Hand Productions
Vorm Coen Pausma
Formaat 20 x 16 cm
Pagina’s 48
ISBN 13 978-90-78612-01-8
Uitvoering Gebonden, stofomslag, full color
Prijs 15,90 euro


2. Mood Box
Het boek is ook verkrijgbaar in een inspirerende, handgemaakte doos. Compleet met zeven pure bijenwaskaarsjes voor een afscheidsritueel.
Mensenverdriet om een gestorven dier is groot en mooi. Het is de andere kant van de liefde. Het ritueel is bedoeld om je dier te eren en het afscheid een magische glans te geven.
Een afscheidsritueel kan rijk en verlichtend zijn. Je kunt het alleen doen of samen en niemand is er te groot of te klein voor. Het maakt niet uit wanneer je dier is overleden; afscheid nemen kan altijd.

Titel :Mood Box Afscheid van je liefste dier
Formaat box: 18 x 22 x 2 cm
ISBN 978-90-78612-04-9
Uitvoering handgemaakte, zwartkartonnen doos met illustratie + boek, Mood Card, zeven bijenwaskaarsjes, inspiratieboekje. Prijs 34,50 euro

3. Mood Card
Mood Cards zijn hoogkwalitatieve vouwkaarten die in kleine oplages met de hand worden gedrukt op uitzonderlijk mooi kunstdrukpapier en met de mooiste inkten.
De Pet Farewell Mood Card is een prachtige vouwkaart die je als een ‘harmonica’ kunt neerzetten. Je kunt er zelf wat dingen bijleggen of zetten en zo een eigen herinneringshoekje creëren. Bij de Mood Card hoort een mooi inlegvel waarop dit specifieke gebruik wordt uitgelegd.

Titel: Mood Card Farewell Pet
Formaat: 16 x 20 cm (gevouwen) / 48 x 20 cm (open gevouwen)
Prijs: 6,95 euro

4. Gratis eBook via www.miramah-house: Things you can do when your pet dies

www.miramah-house.com

Informatie: + 31 (0)6 270 53 045 * josephine@miramah-house.com