Unique Massagepraktijk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stadeweid 3 , 1831 BR Koedijk, Noord-Holland

E-mail

Over Unique Massagepraktijk

Massagepraktijk Unique adviseert en behandelt mensen uit heel Alkmaar en omgeving d.m.v. massagetherapie, ontspanningsmassages en pijntherapie.

Door de jaren heen heb ik een breed scala van massagetechnieken bestudeerd en de daarvoor benodigde diploma’s respectievelijk certificaten behaald. Je hebt hier heel veel verschillende facetten in.

Een aantal massagevormen waarvoor ik gekwalificeerd ben zijn Fibromyalgie, Triggerpoint massage, Cupping, Thaise Yogamassage, Lymfetherapie,Tui-na, stoelmassage, klassieke massage tot en met het geven van kindermassage en babymassage. Ik masseer op afspraak in mijn praktijk, maar kan ook bij mensen thuis komen.

Nieuwsgierig naar wat ik voor u kan betekenen? Bel of mail gerust, om vrijblijvend advies te vragen of een afspraak te maken. Ik ben er voor jong en oud, en ik behandel zowel zakelijke als particuliere klanten.

Openingstijden

Ma, Wo - Do
-
Di
-
Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MassagepraktijkUnique/

Categorieën: Massages

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Unique Massagepraktijk in Stadeweid 3, Koedijk Noord-Holland 1831 BR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Koedijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koedijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koedijk Noord-Holland, 1831 BR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228378]