Becker Nederland Vouwwanden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stationsstraat 15 , 1541 LE Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Becker Nederland Vouwwanden

Becker Nederland heeft een naam op te houden. Dat is niet zo moeilijk, want Becker levert scheidingswanden in een kwaliteit die in alle opzichten aan de hoogste eisen voldoet. Ruim honderd jaar geleden begon Becker in Duitsland met de vervaardiging van beweegbare wanden om grote ruimten desgewenst in kleinere te verdelen. In de daarop volgende eeuw heeft de onderneming zich ontwikkeld tot een internationaal befaamd producent van vouw- en paneelwanden. Een ontwikkeling waarbij toepassing van steeds weer nieuwe materialen en systemen een innoverende rol spelen. Kenwoorden zijn - naast onovertroffen kwaliteit - vormgeving, meervoudig rendement en maatwerk.
Aan praktisch alle wensen op het gebied van maten en constructies kan worden voldaan. Montage etc. gebeurt in eigen beheer en ook service staat bij Becker - al een eeuw - hoog in het vaandel.

Nogal wat redenen om samen met Becker Nederland uw ruimte wensen te bekijken.

De in 1895 gestichte Becker-fabrieken in Neumunster produceert met computergestuurde machines vouw - en paneelwanden van hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de spreekwoordelijke Duitse grondigheid en precisie is de schriftelijk verstrekte garantie een zekerheid waarop echter zelden een beroep hoeft te worden gedaan. Een ander pluspunt is het stipt nakomen van de afgesproken levertijd.

Becker Nederland is uw aanspeelpunt in de Benelux voor flexibele ruimte-indeling. Onze tekenafdeling zorgt in nauw overleg met u voor de uitwerking van uw wensen. De eigen montagedienst staat vervolgens garant voor het tot in de kleinste details uitvoeren van uw opdracht. En ook hier geld weer: stipt nakomen van de met u overeengekomen planning.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van dienst zijn bij het oplossen van problemen van bouwkundige of geluidtechnische aard.
Omdat wij er zeker van zijn dat onze producten probleemloos functioneren, garanderen wij u een eventuele storing binnen 24 uur te verhelpen.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Home Doors & Windows

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Becker Nederland Vouwwanden in Stationsstraat 15, Koog aan de Zaan Noord-Holland 1541 LE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Koog aan de Zaan Noord-Holland, 1541 LE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818056]