Fysiotherapiepraktijk Westzijderveld

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Molenwerf 15 , 1541 WR Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Fysiotherapiepraktijk Westzijderveld

Onze fysiotherapiepraktijk biedt al ruim 30 jaar fysiotherapie en verschillende specialisaties aan.
We zijn begonnen als Gezondheidscentrum maar in 1995 zijn wij een zelfstandige maatschap geworden. Door dit verleden hebben wij een goede samenwerking met huisartsen en andere hulpverleners. We hebben altijd gestreefd naar een breed aanbod aan gespecialiseerde therapievormen. U kunt bij ons terecht voor Manuele therapie, Kinderfysiotherapie, Bekkenbodem/incontinentietraining, Ontspanningstherapie en Fysiotherapie op Haptonomische basis en echodiagnostiek van spieren en pezen. Centraal blijft staan de ‘gewone’ fysiotherapie, met alle mogelijkheden van uitgebreide revalidatie na operaties in een ruime oefenzaal, en gerichte, individuele aandacht voor alle (pijn-)klachten van het zogenaamde bewegingsapparaat.

Vergoedingen fysiotherapie.

De vergoeding voor een fysiotherapie behandeling wordt betaald vanuit uw aanvullende verzekering die u naast uw basis verzekering hebt afgesloten. Het aantal behandelingen dat vergoed wordt is dus afhankelijk van het soort aanvullende verzekering die u hebt afgesloten.

In enkele gevallen worden de fysiotherapie behandelingen betaald uit de basis verzekering. Dit is bij aandoeningen die voorkomen op een lijst die “lijst chronische aandoeningen” wordt genoemd. Als u een aandoening heeft die voorkomt op de lijst met chronische aandoeningen, dan moet u de eerst 20 behandelingen zelf betalen. In 2011 was dat 12 behandelingen. Bent u voldoende aanvullend verzekerd, dan krijgt u deze 20 behandelingen terug van uw verzekering. Alle volgende behandelingen die nodig zijn worden uit de basis verzekering vergoed.

Praktische informatie.

... Onze praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur en op woensdag tot 20.00 uur.

... U kunt zich rechtstreeks aanmelden of worden verwezen door een arts.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van KOOG AAN DE ZAAN Noord-Holland

Is Fysiotherapiepraktijk Westzijderveld in Molenwerf 15, KOOG AAN DE ZAAN Noord-Holland 1541 WR uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in KOOG AAN DE ZAAN Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten KOOG AAN DE ZAAN Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in KOOG AAN DE ZAAN Noord-Holland, 1541 WR, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3759296]