Lenteweelde Tuincentrum

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuideinde 16 , 1541 CD Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Lenteweelde Tuincentrum

Bloemsierkunst Lenteweelde in Koog aan de Zaan heet u welkom.

Exclusiviteit, kwaliteit en service, dat is waar Lenteweelde al meer dan 95 jaar voor staat. Natuurlijk kunt u altijd langskomen om een keuze te maken uit ons wisselend assortiment. Elke dag heeft u de keuze uit een keur van dagelijks aangevoerde kwaliteitsproducten die door ons tot kunststukken worden verwerkt. Voor al uw wensen en vragen staat ons team voor u klaar.

Voor al uw vaste planten, heesters en bomen voor tuin en balkon kunt u terecht bij Tuincentrum Lenteweelde. Met een oppervlakte van 2500 m2 op het Zuideinde en op het Breedweer is er voor ieder wat wils. Vraag naar de mogelijkheden.

Met ons abonnement heeft u altijd een kleurrijk boeket op de balie, in de vergaderzaal of bij de directie op de kamer, in de stijl en smaak van uw bedrijf!

U hoeft zelf niets te doen aan deze levering, wij bieden u de volgende service:

Wekelijkse levering in een bijpassende vaas

Afvoer van de oude produktie

Inspelend op de wisselende trends, dus altijd iets verfrissends

Op verzoek komen wij bij u langs om u te adviseren en u kennis te laten maken met de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Let op: deze service kunnen wij helaas niet in geheel Nederland leveren. U kunt contact met ons opnemen of levering bij u mogelijk is.

Onze styliste kan uw woning of bedrijf de finishing touch geven door middel van gericht advies met betrekking tot woonaccessoires en groendecoraties geheel binnen uw budget.

Organiseert u een feest, bruiloft, jubileum of een ander evenement dat kunt u ons inschakelen voor de decoratie. Ook uw zaak of etalage kunnen wij decoreren.

Openingstijden

Ma - Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/Lenteweelde

Categorieën: Botanical Gardens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Lenteweelde Tuincentrum in Zuideinde 16, Koog aan de Zaan Noord-Holland 1541 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Koog aan de Zaan Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koog aan de Zaan Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koog aan de Zaan Noord-Holland, 1541 CD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823321]