Saen Garantiemakelaars

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuideinde 51 , 1541 CA Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail - Geen ingevoerd

Over Saen Garantiemakelaars

De vijf garanties van Garantiemakelaars!

PRESENTATIEGARANTIE
Zorgen dat uw huis wel opvalt! Met een goede presentatie en een doordachte strategie komt de verkoop van uw woning een stuk dichterbij. Met ons presentatiepakket heeft u al een stevige basis gelegd. Wilt u meer? Dat kan. Uw Garantiemakelaar zet alle mogelijkheden voor u op een rijtje. Samen bespreekt u wat goed voor uw woning zou werken. Uw Garantiemakelaar adviseert u graag op basis van zijn ervaring en kennis. U bepaalt uiteraard zelf waar u voor wilt betalen.

CONTACTGARANTIE
Uw Garantiemakelaar is voor u bereikbaar, ook buiten kantorenuren. Van 9u – 21u via het gebruikelijke telefoonnummer. Na 21u kunt u een boodschap achterlaten bij onze telefonistes. Uw Garantiemakelaar belt u dan zo snel mogelijk terug. Ook kunt u van 17u – 23u via de chatfunctie op onze site terecht met uw vragen.

BEZICHTIGINGSGARANTIE
Uw Garantiemakelaar doet altijd zijn uiterste best om een bezichtigingsafspraak te maken die voor alle partijen schikt. Zelfs op ongebruikelijke tijden. Dus ook na werktijd, of op zaterdag. Zolang het maar op een geschikt moment is voor zowel de verkopende partij als de geïnteresseerde koper.

ANNULERINGSGARANTIE
Mocht Garantiemakelaars u niet bieden wat u ervan had verwacht, dan kunt u de samenwerking op ieder moment stopzetten. U krijgt dan uw fysieke promotiematerialen zoals foto’s, plattegronden en drukwerk mee.

SERVICEGARANTIE
Een Garantiemakelaar zet een stapje extra voor u. We zorgen ervoor, dat u goed geïnformeerd blijft. Zo kunt u via ons klantenintranet de laatste ontwikkelingen rond de verkoop van uw huis volgen.
Na een bezichtiging neemt uw Garantiemakelaar binnen 24 uur contact op om te bespreken hoe het ging. Een klacht verdwijnt bij ons niet in een bureaulade. We hebben een heldere klachtenregeling en zullen er alles aan doen een passende oplossing te vinden. We zijn continu bezig onze dienstverlening te verbeteren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/saengarantiemakelaars/
Twitter: https://twitter.com/SaenGmakelaars

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Koog aan de Zaan Noord-Holland

Is Saen Garantiemakelaars in Zuideinde 51, Koog aan de Zaan Noord-Holland 1541 CA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Gratis Offerte diensten in Koog aan de Zaan Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koog aan de Zaan Gratis Offerte per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koog aan de Zaan Noord-Holland, 1541 CA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819271]