Stad en Land Dierenklinieken Koog a/d Zaan

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoogstraat 17 , 1541 KW Koog aan de Zaan, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Stad en Land Dierenklinieken Koog a/d Zaan

Voor het diergeneeskunding onderzoek, de behandeling en chirurgie en de preventieve zorg van uw huisdier. Met uw hond, kat of konijn bent u bij ons op een goed adres, maar ook met uw fret, cavia, chinchilla, gerbil, hamster rat of muis.

In geval van spoed willen wij zo veel mogelijk voor u bereikbaar zijn. Als wij er niet zijn zult u een bandje horen met daarop de naam van een beschikbare praktijk.

Om ook buiten onze eigen openingsuren garant te kunnen staan voor goede diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met de Spoedkliniek (SDA).

In onze praktijk, in het hart van de Zaanstreek willen wij voor u het vertrouwde en betrouwbare aanspreekpunt zijn voor de vragen die u heeft omtrent uw huisdier. Voor de acute zorg bij problemen maar ook voor de begeleiding van het welzijn van uw huisdier om zo ziektes te voorkomen.

De gezelligheid van een open spreekuur is allang verleden tijd. Op afspraak, gemiddeld 15 min per consult is er meer tijd en aandacht voor uw huisdier en kunnen zo nodig verdere onderzoeken worden uitgevoerd.

Er worden ook minder huisvisites gereden omdat de diergeneeskundige hulp bij u thuis nooit zo goed kan zijn als bij ons in de praktijk. Een uitzondering wordt gemaakt bij euthanasie, omdat afscheid bij u thuis voor u een meerwaarde kan betekenen. Ook een laatste afscheid op de praktijk krijgt alle tijd en aandacht die hiervoor nodig is.

Het welzijn van uw huisdier is afhankelijk van vele factoren. Dat begint bij de goede informatie rond huisvesting, verzorging en voeding. Met goede informatie, kunt u de juiste keuzes maken en kunt u ook kiezen voor zinvolle preventie of behandeling.

Wij hebben de diagnostische mogelijkheden en hulpmiddelen voor alle mogelijke eerste lijnsproblemen en indien wij er onverhoopt niet uit komen zullen wij u doorverwijzen naar de juiste specialist.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Vets

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stad en Land Dierenklinieken Koog a/d Zaan in Hoogstraat 17, Koog aan de Zaan Noord-Holland 1541 KW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Paarden diensten in Koog aan de Zaan Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Koog aan de Zaan Paarden per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Koog aan de Zaan Noord-Holland, 1541 KW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824671]