Low-budget websites, geschikt voor zoekmachines!

Door: Jenny Luten  08-11-2007

Veel mensen laten zomaar willekeurig door iemand hun website bouwen, zonder zich af te vragen of de website daarna wel goed gevonden gaat worden door zoekmachines. En of het nu om nieuwe of bestaande klanten gaat, of het nu om mond-tot-mondreclame of een bewuste reclamecampagne gaat, niets is zo hinderlijk als men uw website niet kan vinden.

Jenny Luten is webdesigner en heeft zich gespecialiseerd in zoekmachine-optimalisatie (seo). "Eigenlijk vind ik dat alle websites gewoon vanuit de basis goed opgezet zouden moeten zijn".

Zoekmachine-optimalisatie is behoorlijk gecompliceerd. Bijna iedereen kan wel enkele zaken benoemen die belangrijk zijn voor een website om beter gevonden te worden door zoekmachines. Maar feitelijk is het een opeenstapeling van factoren die bepalen hoe hoog een website eindigt in de resultaten van de zoekmachines. Bij het ene bedrijf zal er meer moeite moeten worden ondernomen om de site hoger te laten eindigen dan bij de andere. Dat hangt af van het product of de dienst dat geleverd wordt.

Samen met onze klanten stippelen we een beleid uit en bepalen we vooraf waarop men graag gevonden wilt worden. We beloven niets dat we niet waar kunnen maken. We werken nagenoeg niet met betaalde Adwords, dat is in veel gevallen ook niet eens nodig. Het is juist onze uitdaging om u te tonen dat u met een geoptimaliseerde website zonder extra kosten per klik, toch steeds hoger eindigt binnen de zoekmachines!

Low-budget websites
Speciaal voor starters of bedrijven die over willen stappen naar een professionele website heeft Jenny Luten een aantal websites ontwikkeld die tegen zeer lage kosten gekocht kunnen worden. U zoekt een ontwerp uit en levert de teksten, foto's en een eventueel logo aan. Wij vullen het voor u in en veranderen desgewenst enkele achtergrondkleuren. Vanaf 200 euro heeft u dan al een complete,  maar goedkope website van 5 pagina's, die ook prima gevonden zal worden door zoekmachines! (Met de juiste inhoud uiteraard)
Het aantal ontwerpen waaruit u kan kiezen, zal  binnenkort uitgebreid worden. Bezoek onze website voor meer informatie.