Mirck Optiek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderhoofdstraat 42 , 1561 AM Krommenie, Noord-Holland
Zaanstad, Zaanstreek

E-mail

Over Mirck Optiek

Welkom bij Mirck Optiek in Krommenie

Mirck Optiek in Krommenie (vlakbij Beverwijk) is een professionele en toonaangevende optiekspecialist. We bieden een uitgebreid assortiment aan monturen, glazen, contactlenzen en zonnebrillen van de meest vooraanstaande merken. Kom dus snel langs om onze nieuwe, trendy collectie te bekijken.

In ruim 50 jaar is Mirck Optiek in Krommenie uitgegroeid tot een gerenommeerde en vertrouwde opticien in de Zaanstreek waar Robbert Hoendervoogt sinds medio 2007 de trotse eigenaar van is. Hij en zijn team, bestaande uit twee opticiens, twee contactspecialisten en een leerling opticien staan garant voor een persoonlijke en optimale service.

Wilt u graag uw ogen laten meten? Bel dan gerust voor een afspraak. we hebben dan alle tijd voor u en kunnen u in een ontspannen sfeer adviseren over de beste brillenglazen of contactlenzen. Ook kunnen we u adviseren bij de keuze van uw nieuwe bril.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Eye Care

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Mirck Optiek in Zuiderhoofdstraat 42, Krommenie Noord-Holland 1561 AM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Krommenie Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Krommenie Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Krommenie Noord-Holland, 1561 AM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824770]