NCS®© lanceert kleurenscanner

Door: Ncs Colour Centre  08-02-2006
Trefwoorden: Bouw, Kleurmanagement

Zoeken in de kleurenwaaier verledentijd
Color Technics, het NCS Colour Centre Nederland lanceert de NCS Colour Scanner. De elektronische kleurenkaart. Met de NCS Colour Scanner meet u de kleuren van het betreffende oppervlakte en hoeft u niet lang te zoeken in uw Sigma of NCS kleurenwaaier. Met de NCS Colour Scanner heeft u snel en eenvoudig, met een enkele klik uw dichtstbijzijnde NCS®© kleur gevonden.
De NCS Colour Scan is de perfecte tool voor architecten, ontwerpers, verfwinkels, schilders en andere professionals die veel met kleur werken. Het apparaatje is niet groter dan een mobiele telefoon en weegt slechts 163 gram, waardoor het makkelijk mee te nemen is. Met de automatische kalibratie kunt u direct beginnen met meten. De NCS Colour Scan kan 20 metingen opslaan en bevat alle 1950 NCS®© standaardkleuren en is gebaseerd op LED-technologie. De NCS Colour Scan is volledig te personaliseren en kan gevuld worden tot 9 000 kleuren. De NCS Colour Scan kost € 925,00 (excl. BTW).
Voor meer informatie kunt u contact opnemen Color Technics, NCS Colour Centre Nederland, tel.: 075 6169977 , fax: 075 6177438, e-mail: info@colortechnics.nl.

Trefwoorden: Bouw, Kleurmanagement

Contact Ncs Colour Centre

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share