vergaderlocatie

vergaderlocatie van Landsmeer Events

Door: Landsmeer Events  15-06-2011
Trefwoorden: Bedrijfsuitje, Dagje Uit, Ontspannen

 U kunt het gebruik van de conferentiezaal combineren met diverse activiteiten. De belangrijkste activiteit van Landsmeer Events is ongetwijfeld de Scooter Experience. Aan de hand van de verschillende routekaarten met vele hotspots en leuke bezienswaardigheden, komt men langs oer-Hollandse plaatsjes zoals Marken, Edam en Volendam, maar ook langs de oude molens bij de Zaanse Schans. Vanwege de toenemende belangstelling hebben wij 50 scooters klaar voor deze unieke dagtocht door het Waterland en de Zaanstreek. Voor groepen vanaf 15 personen is tevens een luxe picknick mogelijk op een idyllische locatie. Meer informatie leest u op de .

Naast een dagje scooteren met de Scooter Experience is het mogelijk om bij Landsmeer Events deel te nemen een rijtoer op een huifkar door de landelijke omgeving. Ook behoort een ontspannen fietstocht tot de mogelijkheden of een gezellige wandeltocht door 't Twiske. Begeleiding is mogelijk op aanvraag.

Maar bij Landsmeer Events kunt u ook terecht voor veel meer andere leuke activiteiten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een leuke workshop in onze ontvangstzaal of een gezellige Hollandse middag? Andere mogelijke activiteiten kunnen wij in overleg met u bespreken.

Trefwoorden: Actief, Activiteit, Bedrijfsuitje, Dagje, Dagje Uit, Familiedag, Groepsuitje, Ontspannen, Scooter Huren, Scooterverhuur, Toeristische Attractie, Uitje, Vrijgezellendag,