Betaalbaar mooier botox en injectables

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Sint Janstraat 21 , 1251 KX Laren nh, Noord-Holland

E-mail

Over Betaalbaar mooier botox en injectables

Betaalbaar mooier verricht botox, injectables-, Happy lift draad- en laserbehandelingen met hoogwaardige kwaliteitsproducten en uitstekende service. Wij werken alleen met veilige gerenommeerde producten van bekende merken, zowel van de Botuline Toxine (botox), als van de fillers, PDO draden en laserbehandelingen. Wij zijn gek op ons werk. Wij willen de behandelingen dan ook voor meer mensen bereikbaar maken, daarom zijn we betaalbaar. Botox en injectables (fillers) hoeven namelijk, zonder dat het product extra verdund wordt, niet zo duur te zijn. Wij nemen genoegen met een kleinere winstmarge en wij houden de overhead kosten laag. Inmiddels zijn wij gevestigd in Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Hoogeveen, Laren, Rotterdam en Zwolle. U zult nergens zo betrouwbaar en goedkoop (botox € 99, filler € 169 bij 3 spuiten) , door ervaren BIG geregistreerde artsen botox-, filler-, PDO threads- of laserbehandelingen kunnen laten verrichten als bij Betaalbaar mooier.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Betaalbaar mooier botox en injectables in Sint Janstraat 21, Laren nh Noord-Holland 1251 KX uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Laren nh Noord-Holland, 1251 KX, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822670]