Biezem Zwembad/Sporthal Sportcentrum De

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schapendrift 64 , 1251 XH Laren nh, Noord-Holland

E-mail

Over Biezem Zwembad/Sporthal Sportcentrum De

Sportcentrum de Biezem heeft de beschikking over binnen- en buitenzwembaden, een sporthal, een restaurant, een sauna en een gymzaal.

Het zwembad bestaat uit een 25 meter bad (uitermate geschikt voor zwemlessen en banenzwemmen), een recreatiebad met glijbaan, bubbelbad, wildwaterkreek, draaikolk en diverse spuitelementen en een peuterbad met diverse interactieve speelelementen.

De Restobar is het gezellige ontmoetingspunt voor alle sporters en toeschouwers. Informatie over (verjaardags-)feestjes vindt op de pagina van de Restobar.

Verder maakt de moderne Klaas Bout Sporthal deel uit van het sportcentrum. Deze sporthal voldoet aan de normen van het verenigingshallenplan van het NOC*NSF. Tevens wordt het beheer van Gymzaal Standelkruid, (elders gelegen in het dorp) uitgeoefend vanuit het sportcentrum.

Het bestuur van het sportcentrum is sinds 1 januari 2003 opgedragen aan de Stichting Binnensportaccommodaties Laren.Klik op de knoppen om meer te weten te komen over ons sportcentrum. Blijven vragen nog onbeantwoord, belt u dan met 035-5314964 of mail naar [email protected]

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za
Gesloten
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Swimming Pools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Biezem Zwembad/Sporthal Sportcentrum De in Schapendrift 64, Laren nh Noord-Holland 1251 XH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Horeca diensten in Laren nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren nh Horeca per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren nh Noord-Holland, 1251 XH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816722]