Logopedische Praktijk van den Wall Bake

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oude Naarderweg 14 , 1251 BK Laren nh, Noord-Holland

E-mail

Over Logopedische Praktijk van den Wall Bake

In de Logopedische Praktijk Laren zijn werkzaam:

Corien van den Wall Bake-van Eeghen, logopedist 06-22795069

en Monique Hoeve-de Haan, logopedist. 06-51830487.

De Logopedische Praktijk Laren geeft informatie, advies, behandeling en vinger-aan-de-pols rondom:

Spraak en spraakontwikkeling.

Taal en taalontwikkeling.

Gehoor.

Adem en stem.

Afwijkend mondgedrag.

Stotteren.

Eten en drinken.

De praktijk voldoet aan de kwaliteitseisen, die worden gevraagd om ingeschreven te staan in het kwaliteitsregister van logopedisten.

Er wordt rekening gehouden met de geheimhouding, alle verstrekte informatie is strikt vertrouwelijk en zal alleen aan derden worden doorgegeven, indien u daarvan op de hoogte bent en toestemming voor hebt gegeven.

Verwijzing en kostvergoeding: De kosten van het onderzoek en de behandeling worden vergoed door uw ziektekostenverzekeraar. Hebt u een restitutie-polis, dan ontvangt u zelf maandelijks een declaratie. De tarieven voor logopedie zijn wettelijk vastgesteld. U hebt altijd een verwijsbrief nodig van een arts. Bij de eerste afspraak in de praktijk neemt u deze verwijsbrief mee, evenals uw verzekeringsgegevens.

Mocht u een afspraak niet kunnen nakomen, dan kunt u 24 uur voor aanvang de afspraak afzeggen. Indien u niet tijdig afbelt, wordt het verzuimtarief bij u in rekening gebracht.

Behandeling: De eerste afspraak bestaat uit een intake-gesprek. Voor een uitgebreid onderzoek zijn soms meerdere afspraken noodzakelijk. Na het onderzoek wordt de conclusie met u besproken en wordt er beslist, of er een behandeling volgt. De behandeling duurt 30 minuten, meestal 1 maal per week. Indien nodig, kan de behandeling aan huis plaatsvinden. Tijdens de behandeling wordt er geoefend en u herhaalt die oefeningen thuis dagelijks. Het verloop van de behandeling wordt regelmatig met u besproken. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de soort en de ernst van de klachten.

Openingstijden

Ma
-
Di - Do
-
Vr - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/lplvandenwallbake/

Categorieën: Speech Therapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Logopedische Praktijk van den Wall Bake in Oude Naarderweg 14, Laren nh Noord-Holland 1251 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Laren nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren nh Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren nh Noord-Holland, 1251 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816946]