Tandartspraktijk Dental Art - Eva Müller

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eemnesserweg 45 , 1251 NB Laren nh, Noord-Holland
Website - Geen ingevoerd
E-mail

Over Tandartspraktijk Dental Art - Eva Müller

Praktijk
Tandartspraktijk Dental Art is geopend in mei 2010 door tandarts Eva Müller. Sinds die tijd heeft zij het pand in Laren omgebouwd tot een welvarende praktijk, met een hardwerkend team. De praktijk heeft een prachtige balans tussen huiselijke sfeer en professionele uitstraling, waar iedereen zich direct op zijn gemakt voelt. De behandelkamer in de serre geeft een mooie kijk op de achtertuin, waar het hele jaar door eekhoorntjes tussen de bomen spelen. De wachtruimte heeft comfortabele stoelen, en op de achtergrond speelt muziek. De behandelkamer aan de voorkant heeft toegang tot de OPT voor panoramische röntgenfoto's. Voor de ingang van de praktijk is altijd voldoende ruimte om de fiets of auto te parkeren.

Praktijkregels
Tandartspraktijk Dental Art is maandag, dinsdag, woensdagmiddag, donderdag en vrijdag geopend op afspraak. Bij voldoende animo kunnen er ook afspraken op zaterdag of in de avonden geplaatst worden.
Het gemakkelijkst is de praktijk te bellen tussen 8:00 en 17:00 uur voor het maken van een afspraak op het telefoonnummer 035 - 5310376, of een voicemail in te spreken buiten openingstijden. Het is uiteraard ook mogelijk om direct een e-mail te sturen aan praktijk@dental-art.nl. Over het algemeen is een afspraak binnen 2 weken te plannen.

Patiënten
Alle patiënten zijn welkom bij Tandartspraktijk Dental Art: families met peuters of kleuters, jongeren, ouderen, senioren, mindervaliden en rolstoelgebruikers. Er is nog altijd plaats voor nieuwe patiënten.

Behandelingen
Door het multidisciplinaire team, levert Tandartspraktijk Dental Art zeer complete behandelingen. Naast algemene tandheelkunde is Team Dental Art ook gespecialiseerd in verschillende disciplines waaronder tanden bleken, facings, kroon- en brugwerk, prothetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, implantologie, gebitsbeschermers, slaapapneu en gnathologie.

Mondzorg Thuiszorg
Mondzorg Thuiszorg is een onderdeel van Tandartspraktijk Dental Art.

Openingstijden

Ma, Vr
-
Di, Do
-
Wo
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Laren nh Noord-Holland

Is Tandartspraktijk Dental Art - Eva Müller in Eemnesserweg 45, Laren nh Noord-Holland 1251 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Orthodontie diensten in Laren nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren nh Orthodontie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren nh Noord-Holland, 1251 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826294]