Tandartspraktijk Kruijssen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Naarderstraat 31 C , 1251 AZ Laren nh, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Tandartspraktijk Kruijssen

De behandelingen bij Tandarts Krijssen vinden plaats door een enthousiast, vriendelijk en goed opgeleid team. Naast de gangbare behandeltijden bieden wij ook de mogelijkheid om ’s ochtends zeer vroeg en ’s avonds behandeld te worden.
De behandelingen worden in overleg met u uitgevoerd. Mondzorg vormt een onderdeel van u als totale persoon.

Preventie staat in onze praktijk hoog in het vaandel. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Deze zorg wordt deskundig uitgevoerd door onze mondhygiënisten. Zij geven voorlichting over hoe u tanden, kiezen, tong en slijmvliezen het beste kunt onderhouden. Daarnaast worden er patiëntgerichte adviezen gegeven onder andere ter voorkoming van gaatjes en tanderosie maar ook ter voorkoming van tandvleesproblemen. Fluoride applicaties, behandelen van gevoelige tandhalzen en sealen van pas doorgekomen kiezen bij kinderen behoren allemaal tot de preventieve maatregelen die ertoe leiden dat uw gebit gezond blijft.

Tandartspraktijk Kruijssen wil een servicegerichte praktijk zijn die algemene tandheelkunde van hoogwaardige kwaliteit aan haar patiënten aanbiedt. Daarom behandelen we onze patiënten altijd vriendelijk en respectvol, streven ernaar om behandeltijden af te stemmen op de doelgroepen van patiënten, we stellen ons flexibel en behulpzaam naar onze patiënten op en we willen wachttijden voor patiënten in de wachtkamer voorkomen.

Klachten of andere uitingen van ongenoegen nemen we altijd serieus en streven naar een snelle en voor alle partijen bevredigende oplossing. We streven naar transparantie wanneer het gaat om uitleg aan de patiënt wat betreft de aard en de omvang van behandelingen en de kosten ervan.

Openingstijden

Ma
-
Di, Vr
-
Wo
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

09-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Tandartspraktijk Kruijssen in Naarderstraat 31 C, Laren nh Noord-Holland 1251 AZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Preventie diensten in Laren nh Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Laren nh Preventie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Laren nh Noord-Holland, 1251 AZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824029]