BI-expert Karien Verhagen versterkt team Kadenza

BI-expert Karien Verhagen versterkt team Kadenza van Kadenza

Door: Kadenza  16-04-2009
Trefwoorden: Bi, Datawarehousing, Dwh

Laren, 16 april 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, kondigt aan dat BI-expert Karien Verhagen het Business Intelligence & Datawarehousing team per 1 juni 2009 komt versterken. Karien wordt aangesteld als senior architect. Haar primaire taak is het opzetten en uitvoeren van projecten bij klanten, tevens zal ze een grote rol gaan spelen bij de invulling van het eerder aangekondigde BI-opleidingsinstituut van Kadenza.

Karien heeft zich de afgelopen vijftien jaar intensief bezig gehouden met haar specialisme datawarehousing en BI en beschikt over een uitgebreide kennis op dit vakgebied. Als datawarehousedeskundige heeft Karien gewerkt bij Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en Capgemini. Zij schrijft onder andere voor Database Magazine en publiceert haar artikelen op b-eye-network. Daarnaast is ze directeur en docent bij 4BIS Scholing. Het boek ‘BI-ware – de harde en de zachte kant van Business Intelligence’ is van haar hand. Ook schreef zij voor de BI-opleiding van Hogescholen het boek ‘Datawarehousing, een inleiding’.

Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza: “Wij zijn verheugd dat Karien zich aan onze organisatie wil verbinden. Karien wordt met recht gezien als een autoriteit op ons vakgebied. Zowel onze klanten als onze medewerkers kunnen profiteren van haar enorme kennis, ervaring en visie op het gebied van datawarehousing en BI.” Karien Verhagen kijkt zelf ook uit naar haar overstap: “De projectaanpak en het streven van Kadenza om door middel van een opleidingsinstituut BI vaker succesvol te laten zijn, sluiten naadloos aan op mijn eigen visie. Het delen van kennis en ervaring op BI-gebied tillen we hiermee naar een hoger plan.”

------------------

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Het bedrijf doet dit vanuit haar drie disciplines BI en Datawarehousing, Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied. Het bedrijf behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 tevens winnaar van de landelijke Young High Growth Awards. Voor 2009 is Kadenza genomineerd voor de Deloitte Best Managed Companies. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.  

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
[email protected]  

Trefwoorden: 4bis, B-eye-network, Bi, Datawarehousing, Dwh, Kadenza,