Kadenza continueert groei met aanstelling Roeland van Berge Henegouwen

Kadenza continueert groei met aanstelling Roeland van Berge Henegouwen van Kadenza

Door: Kadenza  25-03-2009
Trefwoorden: Bi, Consolidatie, Dwh

Laren, 25 maart 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Roeland van Berge Henegouwen (38) aangesteld als commercieel manager Planning, Control en Consolidatie (PCC). In deze functie is hij verantwoordelijk voor het verdubbelen van de afdeling PCC, zowel in aantal mensen als in omzet.

Roeland heeft een aantal jaren bij Visionplanner, leverancier van financiële software voor planning & control, gewerkt. In zijn laatste functie als manager corporate accounts was hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe verticale markten en het managen van grote klanten, waaronder een aantal van de grootste accountantskantoren en beursgenoteerde ondernemingen.

Roeland van Berge Henegouwen: “Nadat bedrijven jarenlang geïnvesteerd hebben in het vastleggen van bedrijfsgegevens en het terugkijken naar behaalde resultaten, is het nu tijd om op basis van die gegevens sturing en richting te geven. Ik wil bedrijven graag ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor de toekomst op basis van de informatie uit het verleden. Kadenza levert niet alleen de tools om dit te realiseren, maar ook de kennis en kunde op het gebied van bedrijfsvoering. Met deze combinatie biedt Kadenza haar opdrachtgevers extra toegevoegde waarde.”

Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza: “Juist in deze economisch onzekere tijden signaleren wij in de markt een nog sterkere behoefte aan goede financiële informatie om te sturen en te plannen. Bedrijven willen weten waar ze staan en waar ze naar toe gaan. Wij willen hen bij deze stappen ondersteunen en willen daarom tijdig over voldoende capaciteit beschikken vanuit de afdeling Planning, Control en Consolidatie. Wij zijn dan ook erg blij dat Roeland de uitdaging heeft aangenomen om de geplande verdubbeling van PCC te realiseren.”

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Roeland van Berge Henegouwen, manager Planning, Control & Consolidatie bij Kadenza.

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Het bedrijf doet dit vanuit haar drie disciplines BI en Datawarehousing, Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied. Het bedrijf behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 tevens winnaar van de landelijke Young High Growth Awards. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.  

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
[email protected]  
Trefwoorden: Bi, Consolidatie, Dwh, Kadenza