Kadenza en Business Objects breiden samenwerking uit

Kadenza en Business Objects breiden samenwerking uit van Kadenza

Door: Kadenza  26-02-2007
Trefwoorden: Kadenza, Budgeting- En Planning Software

Kadenza en Business Objects breiden samenwerking uit

Laren/Bilthoven, 26 februari 2007 - Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, versterkt zijn partnership met Business Objects, leverancier van Business Intelligence-oplossingen (BI). VAR-partner Kadenza voegt de budgeting- en planning software aan het productportfolio toe en ondersteunt zo als eerste partner de volledige Business Objects-productsuite bij gezamenlijke klanten. Kadenza heeft daarnaast besloten de nieuw opgerichte Business Objects gebruikersorganisatie BONGO als Gold Partner te sponsoren.

Door de beschikbaarheid van de volledige productsuite van Business Objects is Kadenza in staat om organisaties nog breder te ondersteunen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen. Zo ondersteunt Kadenza klanten op het niveau van strategie en organisatiebesturing bij planning, forecasts en budgetteringen. Ook levert het bedrijf BI-oplossingen met betrekking tot rapportages, analyses en managementinformatiesystemen aan (operationeel) managers. Tevens werkt Kadenza samen met IT-managers aan data-integratie en de uiteindelijke inrichting van data warehouses.

“Als VAR-partner van Business Objects op het gebied van het BI- en data-integratie portfolio helpen wij onze klanten al geruime tijd met concrete oplossingen”, licht Jeroen Blankendaal, algemeen directeur van Kadenza toe. “Dankzij de intensivering van onze samenwerking en de beschikking over de budgeting- en planning software van Business Objects, kunnen wij klanten nog beter van dienst zijn in het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen.”

"Door de diepgaande kennis van Business Objects-producten en ervaring in bedrijfsvoering en -processen, levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Dat maakt hen tot een volwaardige partner en daarom versterken we onze samenwerking met hen", licht Sabine Palinckx toe, Managing Director Business Objects Nederland.

Gold Partner gebruikersorganisatie BONGO
Daarnaast zal Kadenza als Gold Partner de nieuw opgerichte gebruikersorganisatie BONGO actief ondersteunen. Zo helpt Kadenza gebruikers, managers, partners en analisten met het delen van ervaringen en kennis rond BI in het algemeen en Business Objects-oplossingen in het bijzonder.

--------------

Over Kadenza
Kadenza is specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza werkt aan vele projecten bij toonaangevende ondernemingen in Nederland, verdeeld over diverse branches: finance, telecom, retail, transport en bestuursorganen binnen de overheid. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft meer dan 50 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.

Over Business Objects
Business Objects (Euronext Paris: ISIN FR0004026250 - BOB en Nasdaq: BOBJ) is wereldwijd marktleider op het gebied van Business Intelligence-oplossingen. Business Objects biedt organisaties een compleet platform voor performance management, planning, rapportage, query en analyse en enterprise information management. Hiermee krijgen organisaties beter inzicht in hun bedrijfsprestaties. Business Objects bedient samen met ruim 3.000 partners wereldwijd meer dan 42.000 klanten in meer dan 80 landen. www.businessobjects.com.

Meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
035 582 27 30
kadenza@marcommit.nl

Trefwoorden: Budgeting- En Planning Software, Kadenza,