Kadenza genomineerd voor 50 Best Managed Companies van Deloitte

Kadenza genomineerd voor 50 Best Managed Companies van Deloitte van Kadenza

Door: Kadenza  11-03-2009
Trefwoorden: It, Bi, Datawarehousing

Laren, 11 maart 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, dringt door tot de groep 75 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. In deze competitie zoekt Deloitte samen met haar partners Nyenrode Business Universiteit, de KvK, VNO-NCW en Management Team naar de 50 best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied en behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 winnaar van de landelijke Young High Growth Awards.

De jaarlijkse Best Managed Companies competitie bestaat uit een aantal fasen. Na inschrijving volgt een stuk coaching en consulting van Deloitte, waarbij de bedrijfsvoering uitgebreid wordt doorgelicht. Niet alleen financiële resultaten staan centraal, ook wordt aandachtig bekeken hoe de strategie, HR, risicomanagement, de interne organisatie en marketing & sales van Kadenza ingericht zijn. In de volgende fase presenteert de ondernemer zich aan de onafhankelijke regiojury bestaande uit de KvK, VNO-NCW en Deloitte. Kadenza viel met name op door de goed gedefinieerde groeistrategie, de toekomstvisie en de marktpositionering die het bedrijf sinds haar oprichting in 2004 behaalde. Daarnaast is het HR-beleid van Kadenza een belangrijke factor; Kadenza is niet alleen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf, maar behartigt ook de belangen van de medewerkers als het gaat om arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur.

Jeroen Blankendaal en Erik Leene, directie van Kadenza: “Wij zijn bijzonder trots dat we zijn doorgedrongen tot de groep van 75 best geleide bedrijven van Nederland in het Best Managed Companies programma. Hiermee wordt bevestigd dat wij niet alleen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf zijn, maar dat wij daarbij zeker ook de belangen van onze medewerkers behartigen. Wij hebben voor de komende drie jaar ambitieuze groeiplannen en beogen een verdubbeling in omvang. Hiertoe zijn we onze dienstverlening aan het uitbouwen richting andere markten. Momenteel blijkt dit vooral uit de uitbreiding van onze afdelingen Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Deze nominatie is een bevestiging van ons beleid en vormt daarmee een enorme stimulans om in dezelfde richting door te gaan.”

Titel binnen handbereik
De titel Best Managed Companies 2009 ligt nu binnen handbereik. De ontknoping van de competitie volgt in april; dan maakt Deloitte bekend of Kadenza tot de 50 uitblinkers hoort en de titel ‘Best Managed Company 2009’ een jaar mag dragen. Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), Frans van Steenis (voorzitter KvK Nederland), Willem Burggraaf (Hoogleraar Ondernemerschap en DGA bedrijven Nyenrode), Ewald Smits (Hoofdredactie Management Team) en Jan Dalhuisen (Deloitte) vormen samen de hoofdjury en staan voor de uitdaging om tot de uiteindelijke selectie te komen.

--------------------------

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Het bedrijf doet dit vanuit haar drie disciplines BI en Datawarehousing, Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied. Het bedrijf behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 tevens winnaar van de landelijke Young High Growth Awards. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.  

Meer informatie:
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
[email protected]  

Trefwoorden: Bi, Datawarehousing, It, Kadenza