Kadenza genomineerd voor Entrepreneur of the Year 2009

Kadenza genomineerd voor Entrepreneur of the Year 2009 van Kadenza

Door: Kadenza  09-06-2009
Trefwoorden: Ondernemerschap, Emerging, Kadenza

Laren, 9 juni 2009 – Erik Leene en Jeroen Blankendaal, directeuren van Kadenza, onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, zijn genomineerd voor de titel Entrepreneur of the Year 2009 in de categorie ‘Emerging’. De Entrepreneur of the Year-titel is de meest prestigieuze ondernemersprijs ter wereld. De organisatie van de competitie is in handen van Ernst & Young en de prijs wordt jaarlijks in ruim veertig landen uitgereikt. De landenprogramma's zijn bedoeld om ondernemerschap op een voetstuk te plaatsen, omdat volgens de organisatie ondernemerschap voor elke economie in de wereld essentieel is.

Genomineerde directeuren en grootaandeelhouders worden door een onafhankelijke, besloten vakjury beoordeeld op passie & overtuiging, innovatie, persoonlijke integriteit & invloed, financiële prestaties, visie & strategische richting en nationale & internationale impact. In de categorie ‘Emerging’ meten zich de meest veelbelovende ondernemers van groeiende organisaties die de afgelopen zeven jaar zijn opgericht. De jury staat onder leiding van de heer mr. Jacques Schraven, oud-voorzitter van VNO-NCW. Onder de juryleden bevinden zich voormalige winnaars, vertegenwoordigers van het ministerie van Economische Zaken, NVP, VNO-NCW en bestuurders uit het bedrijfsleven en andere deskundigen.

Jeroen Blankendaal: “Ik ben ontzettend trots op deze nominatie en zie het als een kroon op het werk dat Erik Leene en ik sinds de oprichting van Kadenza in 2004 hebben verzet. Met de deelname aan deze competitie willen we laten zien dat je je als onderneming onderscheidt door daadwerkelijk te ondernemen. We hebben een enorme drive om altijd een topprestatie te leveren en leggen daarbij een brug tussen strategie en uitvoering; niet alleen denken, maar ook doen. Natuurlijk blijven we daarbij met beide benen op de grond staan, maar ambitieus als we zijn, zijn we nu alweer bezig met waar we over vijf jaar willen staan.”

------------------------------

Noot voor de redactie 
Beschikbaar: twee foto’s op hoge resolutie van Jeroen Blankendaal en Erik Leene, directeuren van Kadenza, Enterprise Intelligence specialist.

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Het bedrijf doet dit vanuit haar drie disciplines BI en Datawarehousing, Projecties en Planning, Control en Consolidatie. Kadenza is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Enterprise Intelligence vakgebied. Het bedrijf behoort tot de top 20 beste werkgevers van Nederland volgens het Intermediair beste werkgevers onderzoek en was in 2008 tevens winnaar van de landelijke Young High Growth Awards. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.  

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
06 47049962
kadenza@marcommit.nl  

Trefwoorden: Emerging, Entrepreneur Of The Year, Kadenza, Ondernemerschap,