Kadenza organiseert seminar Taxatie Management

Kadenza organiseert seminar Taxatie Management van Kadenza

Door: Kadenza  20-02-2009
Trefwoorden: Taxateurs, Ymere, Kadenza

Laren, 20 februari 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, organiseert op 4 maart in Utrecht een seminar met het thema taxeren. Dit seminar is bedoeld voor beslissers binnen woningcorporaties en institutionele beleggers.

Door de toepassing van nieuwe technologie, veranderende wetgeving en de behoefte aan meer transparante sturing is een aantal beleggers, taxateurs en corporaties afgestapt van de traditionele manier van taxeren. Ber Bosveld, lid van de Raad van Bestuur van Ymere, en Arnold Pureveen, financieel directeur van de Alliantie, zullen hun visie hierover delen. Aan deze visie rond waardesturing is concreet invulling gegeven door de ontwikkeling van het innovatieve DREAM Taxatie Management Systeem waarmee zelfstandig het gehele bezit, marktconform, getaxeerd kan worden.

Het gedachtegoed achter dit systeem, hoe het is verwezenlijkt en wat de beoogde doelen zijn, zal verder uitgebreid worden toegelicht tijdens het seminar. Ymere en de Alliantie hebben ervoor gekozen om het systeem gezamenlijk met Kadenza te ontwikkelen en het vervolgens ook beschikbaar te stellen aan andere woningcorporaties. Gegeven de insteek om tot marktwaarderingen te komen voor sturingsdoeleinden is dit systeem ook interessant voor institutionele beleggers.

Tijdens het seminar zal tevens uitgebreid gelegenheid zijn om op basis van een aantal stellingen met woningcorporaties en/of beleggers onderling in discussie te gaan over het onderwerp taxeren.

Programma
08:00 Ontvangst en ontbijt
08:30 Introductie
08:45 Arnold Pureveen & Ber Bosveld
09:45 Taxatie Management Systeem (Kadenza)
10:15 - 10:30 Pauze
10:40 Ronde tafel & discussie
11:40 Afsluiting

Aanmelden en locatie
Het seminar vindt plaats op woensdag 4 maart in het Grand Hotel Karel V, Geertebolwerk 1 te Utrecht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.kadenza.nl/evenementen.

------------------

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. De specialisten van de business unit Kadenza Projecties onderscheiden zich door kennis van de financiële discipline, specifieke branche ervaring en kennis van ICT en ICT processen. In combinatie met ons DREAM platform maken wij onze belofte waar dat wij daadwerkelijk grip op de toekomst bieden en daarmee de winstgevendheid van organisaties positief kunnen beïnvloeden. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl.

Meer informatie
Marcommit PR
Ellis Akkermans
035 582 27 30
[email protected]  


Trefwoorden: Kadenza, Taxateurs, Taxatie Management, Ymere,