Kadenza organiseert seminar ten behoeve van Alpe d’HuZes

Door: Kadenza  15-01-2009
Trefwoorden: Alpe D'huzes, Kadenza, Kankerbestrijding

Laren, 15 januari 2009 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, organiseert op 18 februari 2009 een eenmalig seminar, waarvan de opbrengst in zijn geheel ten goede komt aan de stichting Alpe d’HuZes.
Het seminar van Kadenza heeft als centraal thema: Informatie is de motor van de westerse wereld. Diverse sprekers laten de deelnemers de grenzen van hun eigen kennis verleggen door vanuit verschillende invalshoeken inzicht te bieden in de ontwikkeling en trends op het gebied van Business Intelligence.

Programma
De volgende sprekers werken geheel belangeloos mee:
Richard Sikkel, algemeen directeur Athlon Car Lease Nederland:
Verduurzamen van zakelijke mobiliteit
Peter Kapitein, Ambassadeur Alpe d’Huzes:
Opgeven is geen optie
Frank Buytendijk, Vice President en Fellow Oracle EPM:
Enterprise 2.0
Karien Verhagen, eigenaar 4BIS:
Wanneer wordt BI nu eindelijk volwassen
Harm van der Lek, eigenaar BIReady:
De overeenkomst tussen datamarts en ooglenzen

Locatie en deelname
Het seminar vindt plaats op woensdag 18 februari 2009 bij restaurant De Kas op de Kamerlingh Onneslaan 3 in Amsterdam. Meer informatie en routebeschrijving op www.restaurantdekas.nl.  Ontvangst van de deelnemer is vanaf 12:00 uur. Het seminar eindigt om 18:30 uur. Aansluitend op het seminar wordt een diner gehouden. De kosten voor deelname bedragen €1.000,00 inclusief diner. Dit bedrag komt geheel ten goede aan stichting Alpe d’HuZes en wordt aangewend om geld in te zamelen voor het onderzoek naar de revalidatie van kankerpatiënten. Inschrijven kan via http://www.kadenza.nl/alpedhuzes.

--------------------------------------------

Over Alpe d’HuZes
Alpe d’HuZes is een wielerevenement waarbij L’Alpe d’Huez een aantal malen achter elkaar wordt beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Het evenement draait op vrijwilligers en alle kosten worden door de deelnemers zelf gedragen. Kadenza heeft het initiatief genomen om in 2009 deel te nemen aan dit bijzondere evenement. Vanuit de Kadenza organisatie hebben zich velen gemeld die een bijdrage willen leveren om het fietsteam een mooi doel mee te geven in de Alpen. Meer informatie is te vinden op www.kadenza.nl/alpedhuzes  

Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl  


Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
[email protected]  

Trefwoorden: Alpe D'huzes, Kadenza, Kankerbestrijding