Kadenza stelt Bob Kluft aan als accountmanager DWH en BI

Kadenza stelt Bob Kluft aan als accountmanager DWH en BI van Kadenza

Door: Kadenza  24-09-2008
Trefwoorden: Kadenza

Laren, 24 september 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, heeft Bob Kluft aangesteld als accountmanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het aanboren van nieuwe relaties en het uitbouwen van reeds bestaande relaties op het gebied van Data Warehousing (DWH) en Business Intelligence (BI).

Bob heeft inmiddels veel ervaring opgedaan als het gaat om de combinatie van sales en presales. In zijn laatste functie als territory sales executive bij softwaregigant SAP was hij betrokken bij het op de kaart zetten van het ERP-pakket Business ByDesign. Daarvoor deed Bob ervaring op in de (pre)sales bij onder andere Raet en LogicaCMG.

“Het gezonde gevoel van ondernemen dat ik bij Kadenza terugzag, sprak mij erg aan”, aldus Bob Kluft over zijn carrièrestap naar Kadenza. “Onze visies op het genereren van new business sloten eenduidig aan. In mijn functie als accountmanager wil ik niet alleen optreden als leverancier van pakketten, maar als een business partner die de link legt tussen bedrijfsvraagstukken en IT-dimensies met een langetermijnvisie.”

“Kadenza is nog steeds flink aan het groeien en ziet nog volop kansen in de markt”, aldus Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza. “We zijn dan ook blij ons accountteam te kunnen versterken met sales-expert Bob Kluft. Hij heeft een duidelijke visie op acquisitie en relatiebeheer en zijn brede ervaring met (pre)sales bij een aantal grote IT-bedrijven zijn een waardevolle aanvulling voor ons bedrijf.”

--------------------------------------------

Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Bob Kluft, Accountmanager DWH en BI bij Kadenza.

Over Kadenza
Kadenza is onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl   


Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
[email protected]  

Trefwoorden: Kadenza