Kadenza winnaar van de Young High Growth Awards

Door: Kadenza  19-11-2008
Trefwoorden: Kadenza, Winnaar Young High Growth Awards

Laren, 19 november 2008 – Kadenza, grootste onafhankelijke specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, is gisteren uitgeroepen tot winnaar van de landelijke Young High Growth Awards 2008 en tevens als winnaar voor de regio Midden-Nederland. De (Young) High Growth Awards 2008 is dé verkiezing voor de beste en snelst groeiende bedrijven regionaal en landelijk. Kadenza werd in de categorie jonge bedrijven niet alleen beoordeeld op basis van omzetgroei, maar ook op kwaliteit van de groei. In de verkiezing speelden criteria als absolute groei, het hebben van een voorbeeldfunctie, groei als onderdeel van de strategie, het profiel van de ondernemer, de financiële gezondheid en het toekomstperspectief een belangrijke rol.

“Kadenza realiseerde de afgelopen drie jaar een groei van 338%”, aldus Kees de Jong, voorzitter van de jury van de High Growth Awards. “Deze uitzonderlijke groei was niet de enige reden om Kadenza tot winnaar te verkiezen. De goed gedefinieerde groeistrategie, de marktpositionering, die het bedrijf sinds haar oprichting in 2004 behaalde, en de toekomstvisie waren belangrijke punten die wij hebben meegenomen in de jurering van in totaal 128 bedrijven uit Nederland. Met een bijna maximale score van 26 punten is Kadenza de terechte winnaar geworden van de jonge groeiondernemingen in Nederland.”

Jeroen Blankendaal en Erik Leene, directie van Kadenza: “Wij zijn bijzonder trots op het behaalde resultaat bij de Young High Growth Awards 2008. Deze award onderstreept dat groei, succes en een goede plek om te werken hand in hand kunnen gaan en geeft daarmee erkenning aan onze medewerkers. Hiermee zien wij onze inspanningen op het gebied van leiderschap, visie en groei beloond. Volgens ons leidt focus tot succes. Eén van de grootste valkuilen voor ondernemers is toestaan je te laten afleiden van je belangrijkste aandachtsgebieden. Dat deze award ons, na de benoeming door Intermediair tot één van de beste werkgevers in Nederland, ten deel valt is een bevestiging van ons beleid en vormt daarmee een enorme stimulans om in dezelfde richting door te gaan. De komende jaren willen wij onze groei blijven doorzetten.”

--------------------------------------------

Over Port4Growth en de High Growth Awards
Port4Growth is een onafhankelijk platform voor groeibedrijven dat een netwerk biedt voor succesvolle groeiondernemers om kennis en ervaringen te delen. Zo worden er onder meer persoonlijke ontmoetingen georganiseerd en levert de organisatie specifiek op groei gerichte diensten en producten die samen en met groei-experts van topbedrijven worden ontwikkeld. Deelname aan de awards is mogelijk voor bedrijven die een duidelijke ondernemerssignatuur hebben en een (hoofdzakelijk) Nederlandse onderneming zijn, worden aangestuurd door de directeur(en) die (mede-) aandeelhouder is (zijn), minimaal tien en maximaal duizend fte in dienst hebben. Daarnaast moeten de cijfers van de afgelopen drie jaar (2005, 2006 en 2007) omzetgroei tonen, die ontstaan is door autonome ontwikkeling en/of door fusie en overname en betrekking heeft op de hoofdactiviteit. Bedrijven moeten over een duidelijke visie op toekomstige groei beschikken. Meer informatie: www.highgrowthawards.nl  


Over Kadenza
Kadenza is de grootste onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 100 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl  


Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
[email protected]  
Trefwoorden: Kadenza, Winnaar Young High Growth Awards