Roy Brul versterkt team BI en DWH Consultants bij Kadenza

Roy Brul versterkt team BI en DWH Consultants bij Kadenza van Kadenza

Door: Kadenza  22-08-2008
Trefwoorden: Bi, Kadenza

Laren, 22 augustus 2008 – Kadenza, onafhankelijk Enterprise Intelligence specialist, heeft per 1 augustus Roy Brul (35) aangesteld als Consultant Business Intelligence (BI) en Data Warehousing (DWH). Roy gaat zich voornamelijk richten op de implementatie en de begeleiding van Business Intelligence en data warehouse projecten bij diverse relaties van Kadenza.

Bij Getronics en Atos Origin specialiseerde Roy zich op het BI-vakgebied. Als BI-consultant werkte hij aan diverse projecten bij ondernemingen in de finance sector en deed veel ervaring op met data warehousing. In die functie hield hij zich ondermeer bezig met het modelleren van data en architectuurvraagstukken op het gebied van data warehousing. Ook was hij als teamleider nauw betrokken bij BI-implementatietrajecten.

Roy Brul: “Kadenza heeft een sterke focus op bedrijven met een goede naamsbekendheid in het middelgrote bedrijfssegment. Ik vind het prettig om deze ondernemingen in al hun facetten van bedrijfsvoering te leren kennen en zo te bouwen aan een partnership. Door de grootte van deze ondernemingen ontstaat er niet alleen meer betrokkenheid bij de klant, maar ligt die betrokkenheid ook veel breder door de organisatie. Met een bedrijfsbrede projectaanpak wordt de stap naar Enterprise Intelligence mogelijk gemaakt.”

“Wij stellen ons graag als adviseur en sparringpartner op voor onze relaties”, aldus Jeroen Blankendaal, Directeur van Kadenza. “Roy is met zijn brede bedrijfsmatige kennis en zijn specifieke kennis van BI en DWH de perfecte persoon om die partnerships vorm te geven en verder uit te bouwen. Zijn enthousiasme voor bedrijfsbrede betrokkenheid en projectintegratie maken hem bijzonder aantrekkelijk voor een Enterprise Intelligence onderneming als Kadenza. Wij zijn dan ook verheugd hem in ons team op te nemen.”

--------------------------------------------
Noot voor de redactie: bijgesloten een foto op hoge resolutie van Roy Brul, Consultant Business Intelligence en Data Warehousing bij Kadenza.

Over Kadenza
Kadenza is onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl


Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
kadenza@marcommit.nl

Trefwoorden: Bi, Kadenza