Top 20 notering Kadenza in Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek

Door: Kadenza  31-10-2008
Trefwoorden: Bi, Kadenza

Groei staat kwaliteit werkgeverschap niet in de weg

Laren, 31 oktober 2008 – Kadenza, specialist op het gebied van Enterprise Intelligence, is in vier jaar tijd uitgegroeid tot de grootste onafhankelijke speler in het Business Intelligence vakgebied en behoort nu ook tot de beste werkgevers van Nederland. Met dit predikaat mag Kadenza zich meten met bedrijven als ondermeer KPMG, Rabobank, Nuon, Achmea, Twynstra Gudde, ING en Ernst&Young. Dat groei en kwaliteit van bedrijfsvoering hand in hand kunnen gaan wordt bevestigd door de benoeming van Kadenza in de top 20 van het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek in de sector Bedrijfsleven en door de nominatie van het bedrijf voor de High Growth Awards in Midden-Nederland.

Intermediair beoordeelde Kadenza op diverse criteria waaronder opleidings- en doorgroeimogelijkheden, prettige en collegiale werksfeer, beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden, participatiemogelijkheden en work-life balance, waarin het bedrijf op alle vlakken een topnotering behaalde. Daarnaast is het bedrijf voor de tweede keer op rij genomineerd voor de High Growth Award in de regio Midden-Nederland. Voor deze award worden groeibedrijven door een deskundige jury beoordeeld op basis van kwantitatieve (omzetcijfers) en kwalitatieve groei, waarmee de prijs een erkenning is voor de buitengewone prestaties van groeiondernemers als Kadenza.

Jeroen Blankendaal, directeur van Kadenza: “Wij zijn erg trots op het behaalde resultaat in het Beste Werkgevers Onderzoek 2008 van Intermediair en met de nominatie voor de High Growth Awards 2008. Deze buitengewoon goede prestaties in groei en kwaliteit hebben wij samen met onze loyale relaties en medewerkers verworven. Wij worden hiermee bevestigd in het feit dat wij niet alleen een snelgroeiend en ambitieus bedrijf zijn, maar dat wij daarbij zeker ook de belangen van onze medewerkers behartigen als het gaat om arbeidsvoorwaarden en bedrijfscultuur. Bij de High Growth Awards gaat het niet alleen om procentuele groei, zoals bij een aantal andere awards, maar wordt ook gekeken naar inhoud, visie en hoe de toekomst eruit ziet. Hiermee zien wij onze inspanningen op de gebieden van medewerkertevredenheid, arbeidsvoorwaarden en groei beloond.”

--------------------------------------------

Over Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek
Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek is een benchmark op het gebied van arbeidsvoorwaarden, bedrijfscultuur en medewerkertevredenheid . Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek is begonnen met een Onderzoek in de ICT sector december 2000. De eerste publicatie in de Intermediair vond plaats op 1 februari 2001. Het Onderzoek bestaat uit: de sector Overheid en Non-Profit (ONP) en de sector Bedrijfsleven. Het Intermediair Beste Werkgevers Onderzoek wordt uitgevoerd door twee onafhankelijke onderzoeksbureaus. Het arbeidsvoorwaardenonderzoek wordt uitgevoerd door Drs. Peter Faber van UZ3 Onderzoek uit Leiden. Het MTO wordt uitgevoerd door Dr. Mirjam Baars van SatisAction uit Tilburg.

Over Port4Growth en de High Growth Awards
Port4Growth is een onafhankelijk platform voor groeibedrijven dat een netwerk biedt voor succesvolle groeiondernemers om kennis en ervaringen te delen. Zo worden er onder meer persoonlijke ontmoetingen georganiseerd en levert de organisatie specifiek op groei gerichte diensten en producten die samen en met groei-experts van topbedrijven worden ontwikkeld. Deelname aan de awards is mogelijk voor bedrijven die een duidelijke ondernemerssignatuur hebben en een (hoofdzakelijk) Nederlandse onderneming zijn, worden aangestuurd door de directeur(en) die (mede-) aandeelhouder is (zijn), minimaal tien en maximaal duizend fte in dienst hebben. Daarnaast moeten de cijfers van de afgelopen drie jaar (2005, 2006 en 2007) omzetgroei tonen, die ontstaan is door autonome ontwikkeling en/of door fusie en overname en betrekking heeft op de hoofdactiviteit. Bedrijven moeten over een duidelijke visie op toekomstige groei beschikken. De uitreiking vindt plaats op 18 november 2008 in Hotel-Theater Figi in Zeist.

Over Kadenza
Kadenza is onafhankelijk specialist op het gebied van Enterprise Intelligence. Kadenza levert oplossingen voor ondernemingen die over optimale bedrijfsinformatie willen beschikken om hun strategie, processen en resultaten te verbeteren. Kadenza ontsluit alle in de onderneming aanwezige informatie en stelt ondernemingen in staat om te meten, te controleren en te sturen. Door de combinatie van IT-expertise en ervaring in bedrijfsvoering en -processen levert Kadenza een meetbare bijdrage aan het succes van ondernemingen. Kadenza is gevestigd in Laren (NH) en heeft 90 ervaren consultants in dienst. Meer informatie: www.kadenza.nl

Meer informatie:
Marcommit PR
Yvonne Fisscher
035 582 27 30
kadenza@marcommit.nl


Trefwoorden: Bi, Kadenza