VOETBALPLANNERS.NL - VOOR EEN OVERZICHTELIJK VOETBALFEEST

VOETBALPLANNERS.NL - VOOR EEN OVERZICHTELIJK VOETBALFEEST van Piste Noire Pr

Door: Piste Noire Pr  14-12-2007
Trefwoorden: Voetbalplanners

VOETBALPLANNERS.NL - VOOR EEN OVERZICHTELIJK VOETBALFEEST

“U GAAT TOCH OOK SCOREN TIJDENS HET EK 2008?!”


Nijkerk, 14 december 2007 -- Wist u dat voetbal de meest bekeken sport ter wereld is? En binnenkort is het weer zo ver: dan breekt de EK 2008 voetbalkoorts overal uit. Van 7 juni tot 29 juni 2008 is voetbal hét gesprek van de dag. In ons land maar ook in de rest van Europa.

Om nog enige structuur in het geheel te brengen heeft Voetbalplanners.nl hét ideale geschenk voor het EK 2008. Dit is tevens dé oplossing om te voorkomen dat er op elke muur van uw bedrijf een zelf in elkaar geflanst scoreboard hangt. Voetbalplanners.nl is een speciale, voor het EK 2008, full color gedrukte en gepersonaliseerde voetbalplanner met bijbehorende website.

Een maand lang hangt de voetbalplanner bij de voetballiefhebber aan de muur of zit deze gevouwen in de portemonnee. Een overzicht van alle wedstrijden staan op de EK voetbalplanner gerangschikt. Handig om ook de score bij te houden of om voor een poule te gebruiken. Voetbalplanners.nl (planners en website) is ontwikkeld door Square Design uit Nijkerk.

De voetbalplanners zijn, bijvoorbeeld, ideaal om mee te sturen met een nieuwsbrief en/of mailings, uit te delen tijdens beurzen of als ‘weggevertje’ aan klanten en overige bezoekers.

Uitvoering
Het speelschema van voetbalplanners.nl is verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: wandplanners; een tafelmodel (A4 formaat) en een drieluik pocketexemplaar in visitekaartjesformaat.

Elke planner is standaard opgemaakt met een full-colour lay-out. Deze wordt aangevuld met het gewenste bedrijfslogo en huisstijl. Hierdoor heeft u een persoonlijke voetbalplanner om uit te delen aan uw zakenrelaties en/of personeel. De planners zijn verkrijgbaar in drie talen: Nederlands, Engels of Duits.

Minimumoplage is 300 stuks (pocketplanner vanaf 500 stuks). De levertijd: circa drie weken.

De planners zijn zelfs nog verder te personaliseren door ze te laten nummeren. Hierdoor kan men, als leuk extraatje, bijvoorbeeld een eigen wedstrijd of loting uitschrijven.

Indicatie verkoopprijzen
De richtprijzen zijn:
? Pocketplanner: € 0,39 per stuk* bij een oplage van 500 stuks
? Tafelplanner in dik karton: € 2,20 per stuk* bij een oplage van 300 stuks
? Wandposters: € 1,90 per stuk* bij een oplage van 300 stuks. Verzendkokers zijn apart te bestellen.

*Alle prijzen zijn exclusief inkjet proef, BTW en verzendkosten (porti, kokers en handling).
Mogelijke meerkosten betreffen extra drukgang in steunkleur, nummering en extra kokers.

Limited Edition uitvoering - een ‘Must Have’
Speciaal voor de EK 2008 is er een exclusieve en unieke Limited Edition tafelplanner van
Di-bond aluminium. Oplage: één tot maximaal 10 stuks. De voetbalplanner en het bedrijfslogo worden op het Di-bond aluminium aangebracht. De Limited Edition planner is nog verder te personaliseren door de naam van de ontvanger - in het zwart - op het Di-bond aluminium te laten drukken. De planner wordt geleverd in een exclusieve aluminium doos welke - tegen meerkosten - ook te personaliseren is. Tevens wordt er een speciale pen bijgeleverd om de scores in te vullen. Verkoopprijs: € 325,00 per stuk inclusief levering; exclusief BTW. Levertijd: drie weken.

Oranje-uitvoering
Voor wie een bestelling van 300 stuks teveel is (bijvoorbeeld voor particulieren, jeugd- voetbalteams, sportclubs, oranjefeesten, etc), zijn er ook standaardplanners verkrijgbaar. Deze versie is uitgevoerd in het oranje en verkrijgbaar in de drie uitvoeringen (wand-, tafel- en pocketplanner). Bestellingen kunnen vanaf februari 2008 geplaatst worden.

Bestellingen
Voor bestellingen en meer informatie: www.voetbalplanners.nl

Met Voetbalplanners.nl maakt u het voetbalfeest overzichtelijk!
Noot voor de redactie, niet ter publicatie

Voor hoge resolutie afbeeldingen:
www.voetbalplanners.nl / marketing CD / inlogcode: pers / wachtwoord: pers

Definitief beeldmateriaal vanaf eind januari 2008 verkrijgbaar.

Voor meer informatie:

Square Design
Richard Gerritse
Burgemeester Stamstraat 26
3861 DL Nijkerk
Tel: 033-246 23 38
E-mail:[email protected]

Piste Noire PR
Sylvia Hugenholtz
P.C. van den Brinkweg 30
1251 PW Laren
Tel: 06-43 87 87 07
E-mail: [email protected]


Trefwoorden: Voetbalplanners