Netwerk Expressworld door eigen vliegtuig nóg sneller en efficiënter

Netwerk Expressworld door eigen vliegtuig nóg sneller en efficiënter van Expressworld Couriers

Door: Expressworld Couriers  04-12-2007
Trefwoorden: Overnight, Internationale Koerier, Expresse Zendingen

Maandag, 27 november 2006 – LIJNDEN – Expressworld Couriers heeft de service die het zijn klanten biedt verder uitgebreid. Zendingen kunnen voortaan rechtstreeks het eigen vliegtuig in en direct op weg naar hun eindbestemming. De Duitse expressvervoerder Der Kurier, waarvan het bedrijf de Nederlandse partner is, is gestart met het opbouwen van een luchtvloot. Hierdoor is het netwerk van Expressworld nóg sneller, flexibeler en efficiënter geworden.

De kostbare aanschaf van Der Kurier kwam voor Expresseworld niet als een verrassing. Jacco Boekel, algemeen directeur van Expressworld: “Der Kurier werkt sinds vijf jaar niet alleen meer in Duitsland, maar ook internationaal. Het bedrijf is inmiddels een van de toonaangevende koeriersbedrijven in Europa. De nieuwe Europese strategie van Der Kurier moet ertoe leiden dat ze medio 2008 de beste expressvervoerder van Europa zijn. De aanschaf van een eigen vliegtuig , laat duidelijk zien hoe serieus die ambitie is.”

Expressworld is blij met de komst van het ‘eigen’ vliegtuig. “De kracht van ons netwerk is nu verder toegenomen. We zijn sinds vier jaar de officiële partner van Der Kurier in Nederland. De nauwe samenwerking stelt ons in staat zeer snel en tegen scherpe prijzen de meest uiteenlopende zendingen op de juiste plaats van bestemming te krijgen. Voor de Duitstalige landen, Denemarken, Frankrijk, België,Engeland en Frankrijk geldt zelfs next day delivery. Die service biedt bijna niemand,” aldus commercieel directeur Milko Kriek.

Dat klanten steeds vaker voor Expressworld kiezen heeft niet alleen met de snelheid en dichtheid van het netwerk te maken. Kriek: “Ook onze prijs is competitief. Het grootste verschil zit voor de meeste klanten echter in onze aanpak. Iedere opdrachtgever krijgt van meet af aan één vaste contactpersoon. Zodoende kunnen we altijd mee- én vooruitdenken.” Boekel is het hiermee eens: “Expressvervoer is een specialistisch vak. Klanten willen direct iemand aan de lijn die ze een passende oplossing en prijs kan bieden. Die krijgen ze van ons. Bovendien is, met de komst van het vliegtuig, de kwaliteit van onze service verder toegenomen.”

Trefwoorden: Expresse Zendingen, Internationale Koerier, Overnight, Overnight Shipments, Overnight Zendingen,