ICTroom geeft flinke impuls met werving compleet team

Door: Ictroom Company  27-12-2006

Krachtige expansie bij start van 2007

HILLEGOM, 27 december 2006. ICTroom Company neemt meteen bij de start van het nieuwe jaar een grote stap voorwaarts in het invullen van de ambities van het bedrijf. Zeven datacenter solutions specialisten worden per 1 januari aan het team toegevoegd. Met deze nieuwe mensen breidt ook de dienstverlening van ICTroom uit; naast het ontwerpen, bouwen en onderhouden van datacenters haalt ICTroom met het DCS-team kennis en ervaring in huis om verkeerscentrales, trading rooms en emergency centers in te richten.

ICTroom Company is marktleider op het gebied van ontwerpen, realiseren, professionaliseren en managen van nieuwe en bestaande datacenters en serverruimtes. ICTroom Company levert aan bedrijven en overheden, die sterk afhankelijk zijn van de continuïteit van IT-processen. Managing Director ICTroom, Eric van Scherpenzeel: “De start van dit nieuwe DCS-team past duidelijk in de groeistrategie van ICTroom. Het is een uitgelezen mogelijkheid om ons bestaande team te versterken met uiterst ervaren medewerkers. Onze dienstverlening en marktpositie zal verder verbeteren en wij spelen hiermee in op de toenemende vraag naar High Density computerruimtes.”

Na de jaarwisseling werken bij ICTroom circa 30 gespecialiseerde medewerkers. ICTroom heeft afgelopen november het voornemen bekend gemaakt om in 2007 een notering aan de Alternext aan te vragen.