Jak VOF Loodgieters- en Installatiebedrijf

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dusseldorperweg 73 , 1906 AJ Limmen, Noord-Holland
Castricum, Noord Kennemerland

E-mail

Over Jak VOF Loodgieters- en Installatiebedrijf

Installatiebedrijf Jak vof bestaat nu ruim 55jaar als familiebedrijf. Wij leveren alle diensten met betrekking tot gas, riolering, water, sanitair, verwarming, dak/zinkwerken, duurzame energie en daarnaast natuurlijk onderhoud en service aan de ketels. Alles tussen gas– of watermeter en de schoorsteen of fundering is ons werkgebied. Wij plaatsen nieuwe installaties, renoveren de oude en verhelpen storingen/problemen. Verder geven we adviezen aan de klant die een gedeelte van de werkzaamheden zelf wil uitvoeren. Soms komen wij dan slechts ter controle of om de puntjes op de i te zetten.

Sinds augustus 2000 is de doe-het-zelf winkel omgeturnd tot een kleine showroom en losse verkoop voor
cv-sanitair-gas-riolering en hemelwater afvoermaterialen. Voor de klanten die het zelf kunnen, hebben wij veel materialen in huis. Men kan hier terecht voor dakbedekking, zink en de hulpstukken. Tevens hebben wij losse verkoop voor centrale verwarming + onderdelen, sanitair, gas, riolering en hemelwater afvoermaterialen.

Als extra service biedt JAK een serviceabonnement voor gastoestellen.

Wij kunnen ook complete badkamers of toiletruimtes realiseren. Wij werken samen met een timmerman, tegelzetter, elektricien en een stukadoor. Met deze mensen stellen wij een strak schema op om zo snel mogelijk de klus netjes en goed af te leveren.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Architects

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Jak VOF Loodgieters- en Installatiebedrijf in Dusseldorperweg 73, Limmen Noord-Holland 1906 AJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Limmen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Limmen Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Limmen Noord-Holland, 1906 AJ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3815537]