FARO exposeert bijzondere maquettes

FARO exposeert bijzondere maquettes van FARO Architecten

Door: FARO Architecten  17-01-2007

FARO is een van vier architectenbureaus die elkaar tegen komen in Nieuw Leyden met een ontwerp voor nog te bouwen woningen in deze nieuwe Leidse wijk. De ontwerpen vormen het knooppunt van vier verschillende routes: FARO in rood, pasel.künzel architects in blauw, berger barnett architects in oranje en GAAGA in groen. U bent van harte welkom om één of meer routes te volgen van 17 januari tot en met 24 februari in RAP Architectuurcentrum.

Op donderdag 1 februari vindt het maandelijkse architectuurcafé plaats. Twee sprekers zullen ingaan op het getoonde werk: Maurits Klaren, directeur Nieuw Leyden Beheer bv, vertelt hoe het ervoor staat in deze wijk-in-aanbouw en geeft zijn visie op het werk van de vier bureaus. Fons Verheijen, architect en hoogleraar TU Delft, gaat in op actuele ontwikkelingen in de architectuurwereld en schetst hiermee een context voor het werk van de verschillende bureaus. U bent van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen.

Tentoonstelling: 17 januari tot en met 24 februari 2007
Openingstijden: wo.-vr.: 13:00-17:00 uur.; za.: 11:00 -17:00 uur
Architectuurcafé: donderdag 1 februari, aanvang 20.00 uur

RAP Architectuurcentrum
Nieuwstraat 33, Leiden

FARO Architecten bv richt zich erop complexe programma’s en situaties vorm te geven in heldere projecten met een sterke identiteit.

Werkgebieden:
Complexe woningbouwopgaven, utilitaire bouw, stedenbouw en onderzoek.

Contact:
Hugo de Clercq
+31 (0)252 414 777
[email protected]

www.faro-architecten.nl