Bonnema Watersport

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Oud-Loosdrechtsedijk 272 C , 1231 NK Loosdrecht, Noord-Holland

E-mail

Over Bonnema Watersport

Boothuur: van een degelijke roeiboot tot een wendbare motorboot of een luxe sloep
Verken de Loosdrechtse Plassen met een boot van Bonnema Watersport. Uiteraard zoekt u hiervoor een boot die past bij uw specifieke wensen en uw budget.

Op onze website vindt u een overzicht van alle boten in het aanbod van Bonnema Watersport. Wilt u een totaaloverzicht van de huurtarieven (inclusief borg)? Ga direct naar de printvriendelijke prijslijst op onze website. Ook vindt u hier de prijzen van fietshuur en een vis(dag)vergunning.

Zoekt u een nieuwe of gebruikte motorboot, sloep, zeilboot of een rubberboot? Op onze website vindt u een overzicht van alle boten en toebehoren in het assortiment van Bonnema Watersport. Naast de verkoop van sloepen en motorboten kunt u bij Bonnema Watersport ook terecht voor accessoires, reddingsvesten, watersportkleding en meer.

Kom gerust eens langs. Bonnema Watersport heeft een breed assortiment nieuwe boten en ruilt regelmatig boten in.

Bonnema biedt verschillend arrangementen voor (personeels)feesten en familiebijeenkomsten! Deze zijn in samenwerking met Rosa's Cantina

Het is misschien wat vergezocht maar schaatsen is ook watersport. Daarom kunt u ook in de wintermaanden bij Bonnema Watersport terecht voor een frisse dosis ijspret en ...nieuwe schaatsen

Openingstijden

Ma - Di, Zo
Gesloten
Wo - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Boat Dealers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Bonnema Watersport in Oud-Loosdrechtsedijk 272 C, Loosdrecht Noord-Holland 1231 NK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Loosdrecht Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loosdrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loosdrecht Noord-Holland, 1231 NK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819325]