Hondenschool Renga Martin Gaus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 167 , 1231 KS Loosdrecht, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Hondenschool Renga Martin Gaus

Martin Gaus Hondenschool Renga is gevestigd in Loosdrecht. Wij stellen ons aan u voor als een professionele hondenschool voor hond én baas.

Bij ons kunt u terecht voor vragen, advies en begeleiding over opvoeding, probleemgedrag en specifieke takken van de hondensport. Onze instructeurs hebben allen interne en/of externe opleidingen gevolgd om u en uw hond op een professionele manier te kunnen begeleiden.

Wij bieden een breed voor scala aan cursussen. Puppycursus voor pups van 7,5 week maar er zijn cursussen voor honden van alle leeftijden. U kunt bij ons trainen voor de basisgehoorzaamheid maar ook als u verder wil met hondensporten. Wij begeleiden u zodat u samen met uw hond altijd gezellig bezig kunt blijven. U traint in een gezellige groep waarbij een persoonlijke professionele begeleiding voorop staat. Ook kunt u privé lessen bij ons volgen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Pet Training

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Hondenschool Renga Martin Gaus in Nieuw-Loosdrechtsedijk 167, Loosdrecht Noord-Holland 1231 KS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Loosdrecht Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loosdrecht Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loosdrecht Noord-Holland, 1231 KS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816884]