Vakgarage Lamme BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Nieuw-Loosdrechtsedijk 167 , 1231 KS Loosdrecht, Noord-Holland

E-mail

Over Vakgarage Lamme BV

Bekijk alle informatie op www.vakgaragelamme.nl of bel 06-25067052

Bovagbedrijf Vakgarage Lamme in Loosdrecht biedt als merkonafhankelijke kwaliteitsgarage hoge kwaliteit op het gebied van APK , onderhoud en reparatie.
Veiligheid en tevreden klanten vinden wij heel belangrijk. Daarnaast kunnen zij u van deskundig advies voorzien van alle merken.

Met de ‘Grote Beurt’ van Vakgarage Lamme bent u verzekerd dat uw auto in de beste staat verkeert en dat u geen onnodige risico’s neemt.
De ‘grote beurt’ wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus bij Vakgarage Lamme altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het remsysteem, incl. het vervangen van de remolie, controle van de banden, verlichting, airbags en andere veiligheidssystemen.
Uiteraard wordt de olie, alle filters (incl. interieurfilter) en (gloei)bougies vervangen. De overige vloeistoffen, o.a. koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof, gecontroleerd en zo nodig bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!
Mocht er een reparatie aan uw auto nodig zijn, dan bellen wij u eerst en geven een vrijblijvende kostenopgave. Bij Vakgarage Lamme komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan!
Laat u een ‘Grote Beurt’ bij Vakgarage Lamme uitvoeren, dan voeren wij de APK keuring gratis voor u uit!

Met ‘de kleine beurt’ wordt standaard de olie en het oliefilter vervangen. Vakgarage heeft daarentegen ‘de betrouwbaarste kleine beurt van Nederland’ ontwikkelt. Naast de standaard werkzaamheden wordt:
- de auto gecontroleerd op 25 veiligheidspunten (o.a.

Openingstijden

Ma - Vr, Zo
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Vakgarage-Lamme-127933960710675/
Twitter: https://twitter.com/VakgarageLamme

Categorieën: Auto Repairs

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Vakgarage Lamme BV in Nieuw-Loosdrechtsedijk 167, Loosdrecht Noord-Holland 1231 KS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Loosdrecht Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Loosdrecht Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Loosdrecht Noord-Holland, 1231 KS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3820098]