Emigratiebeurs, Emigreerbeurs Gorinchem 28 september 2013

Emigratiebeurs, Emigreerbeurs Gorinchem 28 september 2013 van Emigreer Beurs

Door: Emigreer Beurs  27-09-2012
Trefwoorden: emigratiebeurs, emigreerbeurs, emigreren, emigeren, emmigreren, emigranten, emigratie, emigreermagaz

 Emigreer Beurs Gorinchem 28 september 2013

"Nieuw: "Unieke full service beurs over emigreren naar het buitenland"  Uw entreekaartje is inclusief een hapje en (non alcoholisch) drankje Datum: Zaterdag 28 september 2013 in Evenementenhal Gorinchem.

Het werd hoog tijd voor een tweede 'najaars-beurs over emigratie op een centraal punt in Nederland. Middels een fris vernieuwend concept organiseerd MediaMix Publishing (o.a. ook eigenaar van Emigreer Magazine) een beurs over emigreren naar het buitenland met diverse stands gerelateerd aan emigratie. Zoek je werk in het buitenland? Of wil je er gewoon wonen?Je vindt het op de Emigreer Beurs in Gorinchem.

Locatie:

Evenementenhal Gorinchem is met haar professionele uitstraling en bekendheid om haar werkende totaalconcepten een gewilde evenementen en beurslocatie in het centrum van Nederland. Het ligt direct aan de A15, aan het begin van de wijk Gorinchem-Oost. Buiten de mooie ligging is het zeer makkelijk bereikbaar. Ook vanuit België en zelfs Duitsland. Een professioneel en ervaren team staat voor u klaar om alles van A tot Z te begeleiden. Voortijdig ontvangt u via e-mail een plattegrond en routebeschrijving.

Openingstijden:
Zaterdag 28 september 2013: 10:00 - 18 :00 uur.

Toegangskaarten
Zijn aan de kassa verkrijgbaar tegen betaling van E 15,- Inclusief de nodige ‘culinaire hapjes en (non alcoholische) drankjes.

Korting op toegangskaarten
Op voor verkoop kunt u vanaf 1 maart 2013 een kaartje via de reguliere website verkrijgen tegen een betaling van slechts E 12,50 per kaartje. U hoeft zich dan niet bij de kassa te registreren en kunt zonder wachten bij de kassa direct doorlopen. Kinderen tot 5 jaar gratis op vertoon van een ID pas of paspoort

Website: www.emigreerbeurs.nl  

Trefwoorden: emigratiebeurs, emigreerbeurs, emigreren, emigeren, emmigreren, emigranten, emigratie, emigreermagaz