Prestigio Bluetooth Hands Free

Prestigio Bluetooth Hands Free van Asbis Nl

Door: Asbis Nl  23-07-2008
Trefwoorden: Car, Kit, Carkit

Bluetooth Hands Free
Prestigio lanceert Ultra slank en stijlvol Bluetooth hands-free voor extreme mobiliteitPrestigio Technologies Ltd, een dynamische, internationale leverancier van 'state-of-the-art producten voor digitale en Digital Home Office, kondigde vandaag een nieuwe trendy accessoire - Bluetooth hands-free speakerphone biedt extreme mobiliteit met veel gemakkelijk te bedienen functies. Het nieuwe product is onmiddellijk beschikbaar bij Prestigio partners winkels in Centraal-en Oost-Europa, Midden Oosten en Afrika.Prestigio heeft vrijgegeven de nieuwe Bluetooth hands-free apparaat uit te spreken alle waarden van het merk. De indrukwekkende ultra slank ontwerp en de stijlvolle zwarte kleur geven het product een zeer moderne uitstraling. De nieuwe luidspreker is gericht op trendy mensen die stellen het op prijs dat de mobiliteit tijdens de reis tussen hun dagelijkse bestemmingen of snel lopende week-ends.


Het creatieve ontwerp is slechts een kant van de voordelen die Prestigio Bluetooth hands-free presenteert. Tegelijkertijd is dit hi-tech toestel biedt een breed scala aan handige functies zoals oproep afwijzen, voice dialing, automatisch herstel, laatste gesprek nummerherhaling enz. De Li-Polymer batterij garandeert tot 12 uur de tijd hebben en 15 dagen standby-tijd . Opladen is meer dan eenvoudig en kan het nog uit de auto met een lichtere auto lader in het pakket opgenomen.


Reizen met Bluetooth hands-free is een meer dan aangename ervaring. De hoge prestaties van de luidspreker en microfoon garandeert de hoge kwaliteit van alle oproepen. De volledige annulering echo maakt de conversatie duidelijker - spil vormt voor beide partijen opgeroepen. De gemakkelijke overdracht van gesprekken van het mobiele apparaat naar de Bluetooth-apparaat is meer dan eenvoudig met slechts twee zachte toetsaanslagen en het gesprek kunnen gaan zonder uw mobiele telefoon.
U kunt gebruik maken van het apparaat in de auto, voor conference calls op kantoor of thuis, zonder te zoeken voor uw mobiele telefoon, kunt u vrijelijk te communiceren binnen tot 10 meter bereik operatie.

Eindelijk kun je jezelf vrij van kabels, hoofdtelefoons, of afhankelijk van de afstand. Onschatbare mobiliteit en geavanceerde functionaliteit kost de gebruiker slechts 100 gram van gewicht in zijn geheel van hi-tech apparatuur. Het creatieve ontwerp zal een verbetering van de stijlvolle uitstraling van alle moderne mensen en volledig voldoen aan alle technische eisen voldoet.

Belangrijkste kenmerken:
-- Ultra-slim trendy design;
-- Auto herstel;
-- Call verwerpen; Laatste oproep nummerherhaling; Spraakbesturing; Mute-functie;
-- Talking tijd tot 12 uur
-- Hi-performance luidspreker en microfoon
-- Exploitatie bereik: tot 10 meter

Trefwoorden: Car, Carkit, Kit, Prestigio